Στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Τσαλίκης και μίλησε για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Τσαλίκη που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου.

«Είχα ένα συμβόλαιο και κάποια στιγμή δεν μου είπαν τίποτα. Άκουγα δεξιά και αριστερά ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος. Τους έπαιρνα τηλέφωνο (σ.σ. τον ΣΚΑΙ), εξαφανιστήκαν. Όταν γύρισα εδώ, εγώ ανακοίνωσα ότι έχω υπογράψει ως παρουσιαστής του Big Brother, έκανα ραντεβού μαζί τους, μου είπαν ότι δεν ξέρουν κανέναν Γκουντάρα, ότι δεν ισχύει τίποτα, ότι μπορεί να μην γίνει το Big Brother… Το ήξερε όλη η πιάτσα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Και συνέχισε: «.Ρε συ Αννίτα, εδώ λέμε κάτι αυτή τη στιγμή, συζητάμε για μια δουλειά και μετά από τρεις ώρες το ξέρει όλος ο χώρος. Δεν το ξέρεις αυτό; Το ξέρει και η πέτρα που σηκώνεις, δηλαδή όταν είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό στη Μαλέσκου, ήμουν στο δρόμο για το δοκιμαστικό για την εκπομπή και το έπαιζε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της».

Αναφερόμενος για τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ που τελικά δεν έγινε είπε: «Το θέμα μου το γενικότερο με τη φάση είναι ότι πλέον απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο, κάποιος να παίρνει να το πετάει στα σκουπίδια και να σε πετάει ανερυθρίαστα στα σκουπίδια, και να μη μιλάς. Και μετά να βγαίνεις να λες την αλήθεια και να τρως και αγωγή».

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε και για την κόντρα με Γκουντάρα – Κάκκαβα

Τέλος, αναφερόμενος στους παρουσιαστές του Big Brother, Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα είπε: «Εγώ με Γκουντάρα και Κάκαβα μανούριασα γιατί η πρώτη μου πληροφόρηση ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μιλάγανε στη διοίκηση του ΣΚΑΪ για να πάρουν την εκπομπή. Αυτή ήταν η μανούρα. Και όταν το είπα αυτό δημοσίως κάνανε καμία κίνηση…

Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και έπρεπε να φλερτάρουν με την ιδέα και να τη συζητάνε. Όταν εσύ έρχεσαι να κάνεις το “Ανοιχτά” και ξέρεις ότι στο “Ανοιχτά” έχει υπογράψει συμβόλαιο ο Γιώργος Τσαλίκης και βγαίνει και λέει ο Τσαλίκης “είχα υπογράψει συμβόλαιο και έμαθα ότι η Πάνια με έθαψε στη διοίκηση του Open για να πάρει την εκπομπή”. Είναι πολύ κακό να μένουμε οι άνθρωποι με αρνητικά συναισθήματα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή και λάθος αντιμετώπιση ή να βρεθούμε σε μια συνθήκη με κάποιον και να τον πειράξουμε. Όλα καλά όμως, όλα να λυθούν και όλα να πάνε καλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ