Τρεις πρώην παίκτες του Survivor επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο για το All Star το βράδυ της Κυριακής. Ο Γιώργος Κόρομι προστέθηκε στην κόκκινη ομάδα και για την ομάδα των μπλε κατέφθασαν ο Κρις Σταμούλης και η Ρία Κολοβού.

«Μόλις πάτησα το πόδι μου στη βάρκα, το Survivor 2021 πέρασε σαν flashback μπροστά από τα μάτια μου αλλά τώρα έρχομαι να το κάνω ακόμα καλύτερα» είπε ο Κρις Σταμούλης.

«Μετά από τέσσερα χρόνια, αντίκρισα ξανά τη βάρκα που μας φέρνει στην παραλία μας… Πω πω, πολύ ιδιαίτερα και ανάμεικτα συναισθήματα γιατί θα το βιώσω ξανά με διαφορετικούς ανθρώπους αυτή τη φορά. Με έπιασε αυτή η προσμονή να γνωρίσω τα παιδιά και ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει» δήλωσε η Ρία Κολοβού.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κόρομι ανέφερε: «Φτάνω στο νησί, λοιπόν, επιστροφή στη φύση μετά από δυο χρόνια. Με το που πάτησα το πόδιο μου, είδα κατευθείαν χαμογελαστές φατσούλες και γνώριμα πρόσωπα. Και επιστρέψαμε εδώ ξανά στη φύση, στα κουνούπια και τις μύγες. Μου λείψανε! Καλώς ήρθα και καλώς σας βρήκα».

Πώς σχολίασε το Twitter τη συμμετοχή τους τους στο Survivor All Star;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ