Το τελευταίο συμβούλιο του Survivor All Star οδήγησε στην αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου ο οποίος είχε απέναντί του στη μάχη της… κατάταξης τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Νίκο Μπάρτζη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Κατάφερα να φτάσω μέχρι τους εφτά και κράτησα κάποιες αξίες που εγώ θεωρώ σημαντικές. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εκεί έξω που με έχει δει, με έχει αγαπήσει και με έχει στηρίξει κάποιες φορές. Θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που γυρνάω νωρίτερα στην οικογένεια μου», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Στη συνέχεια ο παίκτης του reality επιβίωσης πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που δεν θα έφτανα μέχρι το τέλος, καλύτερα να φύγω μια ώρα νωρίτερα για να πάω στους ανθρώπους μου γιατί τελευταία ένιωθα μια πίεση στο στήθος και σκεφτόμουν κάποια λόγια που μου είχαν πει κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έξω. Ότι πρέπει να φτάνουμε και να κάνουμε κάποια πράγματα μέχρι εκεί πέρα που νιώθουμε χαρούμενοι. Πλέον όμως εδώ στο παιχνίδι ένιωθα μια πίεση, ένα περίεργο συναίσθημα που δεν το συνηθίζω έξω στη ζωή μου».

Η ανάρτηση του Γιώργου Ασημακόπουλου για την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίασε με τον δικό του τρόπο το αποτέλεσμα αυτό. «Ο κόσμος βλέπει, κρίνει, ψηφίζει και η αλήθεια πάντα κερδίζει. Μπράβο Μπάρτζη», έγραψε σε σχετικό story που δημοσίευσε.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Aυτή είναι η καλλονή από «Α» που αφιέρωνε τις νίκες του ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor All Star;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ