Έχοντας φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου και μέσα σε μια βάρκα, ο Πάνος Κιάμος κάνει ποδαρικό στην νέα εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το Fishy κάνει πρεμιέρα στο Μega την Κυριακή 19 του Σεπτέμβρη στις 18:40. Οι δυο τους αφού ψάρεψαν και μίλησαν για όλα εκείνα που μπορούν οι άντρες να πουν μεταξύ τους, άρχισαν να τραγουδούν μεσοπέλαγα λαϊκές επιτυχίες.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης εξέπληξε τους πάντες με την καλή φωνή που διαθέτει. Ξεδίπλωσε ένα ακόμη ταλέντο του για τις ανάγκες της εκπομπής, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σειρήνες στο Ιόνιο! Αυτό δεν είναι εκπομπή ,είναι καντάδα στην Ιθάκη! Περνάμε καλά και φαίνεται στο αποτέλεσμα! Ξεκινάμε λοιπόν» έγραψε ο ηθοποιός και παρουσιαστής. «Αγόρι μου περάσαμε φοβερά! Πιστεύω και νιώθω ότι θα την αγκαλιάσει την υπέροχη προσπάθειά σου ο κόσμος και θα σκίσει! Όσο για το ποτ πουρί… το‘ χεις καλύτερα από μένα! Του χρόνου η συνέχεια!» απάντησε ο Πάνος Κιάμος αστειευόμενος και κάνοντας «πρόταση» συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα ταξιδιωτική εκπομπή σχεδόν όλο το καλοκαίρι έκανε γυρίσματα στα ελληνικά νησιά. Πολλοί είναι οι άνθρωποι από τον κόσμο του θεάματος που πήγαν για ψάρεμα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και μοιράστηκαν μαζί του όμορφες ιστορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ