Αυτή την εβδομάδα, το ταξίδι στα χνάρια του δράκου συνεχίστηκε στο Λάος, μία χώρα με απίστευτη φυσική ομορφιά, βαθιά βουδιστική παράδοση και μεγάλη ιστορία. Μία χώρα όμως με διαφορετικούς ρυθμούς και διαφορετικές συνήθειες από την Καμπότζη. Η νέα χώρα έκρυβε νέες αποστολές, νέο παιχνίδι επάθλου αξίας 2.500 ευρώ, αλλά και νέες αφίξεις στο Asia Express. Η έκπληξη των παικτών όταν είδαν ότι ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημητρόπουλος κατέφθασαν στο Λάος και τους ανταγωνίζονται πλέον στο Asia Express ήταν μεγάλη.

«Η πλειοψηφία των παιδιών χάρηκε. Υπάρχουν και κάποιοι που σίγουρα δεν χάρηκαν και φάνηκε… Ωραία η αίσθηση του ανταγωνισμού και του συναγωνισμού, αρκεί να υπάρχει θετική ενέργεια. Δεν υπάρχει τόση. Το να λες καλησπέρα και να μην σου μιλάνε, είναι απίστευτο, χαζό. Και στην τελική what f…k are you ρε φίλε;», σχολίασε ο Γιάννης Αϊβάζης «Όταν είσαι σε ένα σύνολο και σε χαιρετά ο άλλος με χαμόγελο, οφείλεις να είσαι κι εσύ έτσι ανθρώπινος, όπως αυτός που μπαίνει στο σύνολο» συμπλήρωσε ο Λευτέρης Δημηρόπουλος.

Την ίδια έκπληξη ένιωσαν και πολλοί τηλεθεατές που δεν γνώριζαν για την άφιξή τους.

Από την πλευρά της η σύζυγος του Γιάννη Αϊβάζη Μαρία Κορινθίου στήριξε τον αγαπημένο της δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την άφιξή του στο Asia Express.

Ποιος είναι ο Λευτέρης Δημητρόπουλος;

«Αυτός λοιπόν φίλοι μου είναι ο κολλητός μου Λευτέρης Μητρόπουλος. Τρώει πολύ, είναι μικροβιοφοβικός, είναι φαγανός πολύ, δεν μπορεί χωρίς φαΐ και δεν πάτάει με τίποτα με τα πόδια του γυμνά πουθενά. Κατά τα άλλα τον λατρεύω». Με αυτά τα λόγια ο Γιάννης Αϊβάζης σύστησε τον Λευτέρη Μητρόπουλο στους followers του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ