Ήταν μοναδικό ταλέντο της γκόσπελ μουσικής, ενεργή ακτιβίστρια για τα κοινωνικά δικαιώματα και μία από τις πιο χαρισματικές τραγουδίστριες της γενιάς της. Έχοντας περισσότερα από 75 εκατομμύρια σε πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, περισσότερα από 112 singles στη λίστα του Billboard, 18 βραβεία Grammy, τραγούδησε σε τρεις Τελετές Ορκωμοσίας Προέδρων των ΗΠΑ και ήταν η πρώτη γυναίκα που εντάχθηκε στο Rock & Roll Hall Of Fame. Η σειρά «Genius: Aretha» παρουσιάζει πώς η Little Re ένα ταλέντο της γκόσπελ μουσικής εξελίχθηκε στην εμβληματική Aretha Franklin, την αδιαμφισβήτητη Βασίλισσα της Σόουλ.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 21.00, αποκλειστικά στο National Geographic. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 21.00. Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Έχετε ακούσει την Aretha Franklin να τραγουδάει. Τώρα ήρθε η ώρα ν’ ακούσετε την ιστορία της.

H σειρά «Genius» παρουσιάζει τις συναρπαστικές ιστορίες των πιο λαμπρών, πρωτοπόρων του κόσμου, εξερευνώντας τα επιτεύγματα σε συνδυασμό με τις εκρηκτικές, παθιασμένες και περίπλοκες προσωπικές τους σχέσεις. Ο νέος, τρίτος κύκλος της θεματικής σειράς του National Geographic, είναι η πρώτη εγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά για τη ζωή της Aretha Franklin.