Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και μίλησε για όλα. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, που ανήκει στο δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης, αποκάλυψε και την πρόταση που έχει κάνει στην ΕΡΤ για να παρουσιάζει δική του εκπομπή.

Ωστόσο στην ΕΡΤ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Μπέζα, έχουν άλλα σχέδια για εκείνον. Σε μια σύσκεψη που έγινε εδώ και δυο εβδομάδες οι ιθύνοντες του κρατικού φορέα θέλουν ένα τηλεπαιχνίδι που να θυμίζει το «Oμιλείτε Ελληνικά» για τον παρουσιαστή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag και του Γιώργου Μπέζα, μετά την επιτυχία -για τα δεδομένα του κρατικού καναλιού- του «Δες και Βρες», η ΕΡΤ αναζητά να αγοράσει τα δικαιώματα από δύο τηλεπαιχνίδια που θέλει να εντάξει στο καθημερινό της πρόγραμμα. Και όπως όλα δείχνουν, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι ένα πρόσωπο που επιθυμεί να αξιοποιήσει.

Δείτε στο Znews.gr τι αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» για τα νέα δεδομένα στη ζωή του και τα σχέδια του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ