Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της Ίριδας που παρουσίασε το «Φως στο τούνελ», αλλά και οι συνομιλίες με την Ρούλα Πισπρίγκου, έκαναν την Αγγελική Νικολούλη να υπονοήσει ότι μπορεί να επιστρέψει με έκτακτη εκπομπή την επόμενη εβδομάδα. 

Η Αγγελική Νικολούλη, έκλεισε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με τον επίλογο στην υπόθεση της Πάτρας. Το Twitter της ζήτησε να μείνει με εκπομπές όλο το καλοκαίρι και εκείνη έδωσε σαφή απάντηση.

Άνοιξε για μία ακόμη φορά το φάκελο της υπόθεσης της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών κοριτσιών. Αποκάλυψε μία σειρά συνομιλιών που είχε τους τελευταίους μήνες με την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα η μάνα των τριών κοριτσιών της έκανε μία επίμονη ερώτηση: «Εσύ τι πιστεύεις για εμένα;» με την δημοσιογράφο να αποφεύγει την ερώτηση, λέγοντας πως δεν πιστεύει τίποτε μέχρι να τελειώσουν οι έρευνες.

Το κοινό στο Twitter έφερε την εκπομπή στις πρώτες θέσεις των trends και όπως η ίδια δήλωσε ίσως και να μην ήταν η τελευταία της εκπομπή. «Αν τώρα μας ξαναφέρετε πίσω την επόμενη εβδομάδα…», είπε χαρακτηριστικά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ