Μετά από μία πολύ δύσκολη σεζόν και ένα απαραίτητο καλοκαιρινό διάλειμμα, η Αγγελική Νικολούλη είναι έτοιμη να επιστρέψει στο τιμόνι του «Φως στο τούνελ» για 28η χρονιά. Η εκπομπή του Mega θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη και η δημοσιογράφος έκανε ήδη την επίσημη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν.

Μέσα από το Instagram της η δημοσιογράφος μοιράστηκε ένα βίντεο με backstage στιγμιότυπα επιβεβαιώνοντας ότι επιστρέφει με μεγάλα κέφια.

«Έβαλα τα κόκκινα γιατί σας αρέσουν», σχολίασε στο βίντεο αναφερόμενη στα σχόλια του Twitter σε όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Η σημειολογία λέει πως όταν η Αγγελική Νικολούλη επιλέγει στην εκπομπή να φορέσει κόκκινα ξέρει τον «ένοχο» της υπόθεσης που ερευνά.

«Το “Τούνελ” έρχεται. Τον Οκτώβρη θα είμαστε πάλι μαζί μια μεγάλη παρέα στο Mega. Φιλάκια διπλά» συμπλήρωσε με την χαρακτηριστική της ατάκα.

Το «Τούνελ» θα προσπαθήσει να ρίξει «φως» και φέτος σε δύσκολες υποθέσεις. Η ομάδα της εκπομπής παρέμεινε σε εγρήγορση όλο το προηγούμενο διάστημα.

«Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε για το καλύτερο. Να φωτίζουμε τα σκοτάδια της κοινωνίας μας που ταλαιπωρείται. Από τον Οκτώβρη θα επανέλθουμε δυναμικά με νέες και αποτελεσματικές έρευνες. Στόχος, να μη μείνει καμία υπόθεση ανεξιχνίαστη…», είχε πει η Αγγελική Νικολούλη μετά την ολοκλήρωση της περασμένης σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ