Χωρίς την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έμειναν οι φανατικοί τηλεθεατές και οι χρήστες του Twitter που ήλπιζαν στην αποψινή της επιστροφή της. Ωστόσο, όπως ήταν γνωστό οι πασχαλινές διακοπές ήταν απαραίτητες για όλους τους συντελεστές που το τελευταίο διάστημα ερευνούν κυρίως την υπόθεση της Πάτρας και τις δύσκολες εξελίξεις της.

Η εκπομπή επιστρέφει στις 6 Μαΐου όπως είχε γράψει σε μήνυμά της η Αγγελική Νικολούλη στο site της. «Το “Τούνελ” έσβησε τα φώτα του για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Ελπίζω αυτή η γιορτινή περίοδος να ήταν μία ευκαιρία για όλους να ξεκουραστούμε και να βρούμε το φως μέσα μας. Μετά από αυτή τη διακοπή, θα βρεθούμε και πάλι στις 6 Μαΐου στη MEGA-λη παρέα της Παρασκευής με νέες έρευνες και όλες τις εξελίξεις σε πολύκροτες υποθέσεις…», ανέφερε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος που είχε ανάγκη από ξεκούραση, όπως άλλωστε της είχε συστήσει και ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης.

Πώς αντέδρασε όμως οι twitterάδες στην απουσία της;

Με χιουμοριστικές εικόνες, και μεγάλη ανυπομονησία για την επιστροφή της σχολίασαν οι χρήστες της πλατφόρμας του Twitter την απουσία της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» από το πρόγραμμα του Mega. Παρά το γεγονός ότι η εκπομπή δεν προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής βρισκόταν στην πρώτη θέση των trends.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ