«Ένας κύκλος κλείνει. Είναι ο κύκλος μιας σεζόν ή ο κύκλος μιας σειράς-παιχνιδιού στην οποία δώσαμε όλη την ψυχή και την αγάπη μας τόσοι άνθρωποι;» γράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς λίγο πριν από την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου για τη σειρά «Τα Νούμερα».

«Κανείς δεν ξέρει ακόμα-συζητάμε και περιμένουμε» σημειώνει ο τραγουδοποιός για το μέλλον της σειράς της ΕΡΤ.

Θέλει ο Φοίβος Δεληβοριάς να συνεχιστούν τα «Νούμερα»;

«Ξέρουμε μόνο ότι όσοι γνωριστήκαμε κι αγαπηθήκαμε μέσα απ’ αυτή την θεότρελη εμπειρία κι αυτόν τον ασύλληπτο όγκο δουλειάς, θα είμαστε μαζί για πάντα: σαν οικογένεια, σαν περίπολο, σαν πρώτος έρωτας, σαν παλιοί πολεμιστές, σαν λεωφορείο αθλητών, σαν θίασος φυλακισμένων, σαν μεταγλωττισμένα ζωάκια σε κινούμενο. Δεν έχω λόγια να σας εκφράσω την αγάπη μου, παιδιά- και θα το κάνω όλη αυτή την εβδομάδα με απανωτά σπέσιαλ post-εκπλήξεις. Προς το παρόν το τρέιλερ του τελευταίου φετινού επεισοδίου, της τελευταίας συνεδρίας μας, της τελευταίας μας γιορτής. Πάμε να το χαρούμε- και εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσουμε» συμπληρώνει.

Κλείνοντας, ο Φοίβος Δεληβοριάς δίνει ραντεβού για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Τα νούμερα» για φέτος που θα προβληθεί την Παρασκευή στις 22:00 στην ΕΡΤ.

Ένας κύκλος κλείνει. Είναι ο κύκλος μιας σεζόν ή ο κύκλος μιας σειράς-παιχνιδιού στην οποία δώσαμε όλη την ψυχή και την…

Posted by Foivos Delivorias on Monday, March 27, 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ