Προβληματισμός και γκρίνια επικρατεί αυτή την περίοδο στον ΑΝΤ1 για τα νούμερα που σημειώνει η «Φάρμα» και το lead in που δίνει στις «Άγριες Μέλισσες». Το αγρόκτημα, που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00, δεν κατόρθωσε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να αντισταθεί απέναντι στον μεγάλο ανταγωνισμό των άλλων καναλιών.

Στον ΑΝΤ1 υπάρχει η σκέψη η «Φάρμα» να αλλάξει ώρα μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού. Η αυλαία θα πέσει κοντά στο Πάσχα, όπως σας είχε αποκαλύψει το okmag. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του οκmag, στα πιθανά σενάρια είναι και η σκέψη από την επόμενη εβδομάδα να προβάλλεται το παιχνίδι επιβίωσης μετά τα μεσάνυχτα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, κανείς δεν παίρνει την απόφαση ποια εκπομπή ή σειρά θα θυσιαστεί απέναντι από τους μεγάλους οδοστρωτήρες της prime time ζώνης: «Σασμό», Survivor, MasterChef και «Γη της Ελιάς». Μυθοπλασία και ριάλιτι έχουν φανατικό κοινό, με την τηλεοπτική τράπουλα να μοιάζει μοιρασμένη και τη «Φάρμα» καθημερινά να σημειώνει πολικές θερμοκρασίες στους πίνακες τηλεθέασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες κι ενώ η αρχική σκέψη ήταν να μπει το 5×5 με τον Μάρκο Σεφερλή, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα γίνει με αποτέλεσμα τώρα να ψάχνουν τη λύση στις παλιές αγαπημένες σειρές του σταθμού.

Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε κάποια σειρά από το παρελθόν να φιλοδοξεί να αντέξει απέναντι στα μεγαθήρια της prime time ζώνης για να δώει ένα ικανοποιητικό lead in στις «Άγριες Μέλισσες» που είναι το βαρύ πυροβολικό του σταθμού.

Η επιστροφή της Μαίρης Μηλιαρέση

Στη «Φάρμα», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μετά την Σάσα Μπάστα που επέστρεψε -επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του okmag- θα δούμε να επιστρέφει και η Μαίρη Μηλιαρέση.

Οι υπεύθυνοι του ριάλιτι πιστεύουν πως οι παίκτες δεν μπόρεσαν να γίνουν μια καλή παρέα και τώρα θεωρούν λάθος που άφησαν να πάρει τόση δημοσιότητα η σχέση της Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη και το άδοξο τέλος αυτού του τηλεοπτικού έρωτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ