Σύμφωνα με το Breakfast@Star και τη Μαίρη Αργυριάδου, το Fame Story κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star και θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη τα επεισόδια από την ακαδημία και την Παρασκευή το φαντασμαγορικό live.

Το Breakfast@Star βρέθηκε στην επίσημη φωτογράφιση του Fame Story και συνάντησε όλους τους κριτές του μουσικού σόου όπως τον Νίκο Κοκλώνη, τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light.

Όλα όσα είπε ο παρουσιαστής του Fame Story, Νίκος Κοκλώνης

«Να περιμένετε εκπλήξεις, μοναδικές φωνές και ανατροπές γιατί αυτό είμαστε. Μου λένε “Νίκο μακριά από τα παιδιά”. Κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι, έτσι θα είναι και στα live και θα παρτάρουμε αυτή τη φορά στο Star. Είναι ένα καινούργιο κανάλι για εμένα, το αγαπάω πάρα πολύ και είναι όλα φρέσκα. Βέβαια είμαι στεναχωρημένος γιατί θα μπορούσα εγώ να είμαι καθηγητής, αυτός θα έπρεπε να ήταν ο ρόλος μου γιατί είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής. Παρόλα αυτά, τι να κάνω; Θα είμαι ο παρουσιαστής και θα έχουμε τους πιο καλούς και αξιόλογους καθηγητές. Δέχομαι ένα bullying για το εάν θα τραγουδήσω αλλά με ξέρετε καλά, θα πω αρκετά τραγούδια».

Ο Αντώνης Ρέμος

«Το Fame Story είναι ένα πολύ μεγάλο, παγκόσμιο σόου. Χαίρομαι που επιστρέφω μαζί με το Fame Story και με όλη την παρέα και είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω σε αυτή την πρόκληση που θα ζήσουμε φέτος στην τηλεόραση του Star»

Η Ελένη Φουρέιρα

«Έχω μεγάλη αγωνία και είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι στο Fame Story γιατί το αγαπάω. Είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, ωραία παρέα και ανυπομονούμε να το δει αυτό και ο κόσμος. Όσο απείχα από την μουσική σκηνή, μου είχε λείψει η επαφή με τον κόσμο και αυτό είναι κάτι που δεν γεμίζει με τίποτα άλλο εκτός από το να βρίσκεσαι πάνω στη σκηνή. Για εμένα η μητρότητα είναι κάτι μαγικό, νόμιζα ότι ξέρω να αγαπάω μέχρι να γεννήσω τον γιο μου αλλά τώρα ξέρω να αγαπάω».

Ο Γιώργος Αρσενάκος

«Η σχέση που έχω με την Ελένη Φουρέιρα είναι πολύ στενή. Οι σκέψεις, οι αποφάσεις και η πορεία μας είναι κάτι που μας έχει φέρει κοντά. Όπως και με τον Αντώνη Ρέμο. Θέλω να ακούσω την οπτική του Light και την περιμένω».

Ο Light

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Δεν έχω ξανά κάνει κάτι αντίστοιχο με το Fame Story και θεωρώ πως θα είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για τα παιδιά τα οποία θα έρθουν για να αναδειχθούν σαν καλλιτέχνες. Δεν με αγχώνει κάτι. Στο Fame Story ψάχνουμε έναν Super Star, να έχει άστρο, φωνή και να είναι ο εαυτός του».

Διαβάστε επίσης: Νίκος Κοκλώνης: «Το casting του Fame Story είναι μοναδικό, έχουμε φωνάρες και ωραίες προσωπικότητες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ