Μια μέρα έμεινε λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του Fame Story και όλοι οι σπουδαστές είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή. Η «χρυσή» τετράδα είναι η Αριστέα, ο Τίτος, ο Φειδίας και η Άννα που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο.

Στο τελευταίο επεισόδιο της Ακαδημίας, είδαμε να βρίσκονται μέσα στο σπίτι οι γονείς των τεσσάρων σπουδαστών και έμειναν μαζί τους για μια μέρα.

Ο Γιώργος Αρσενάκος, μπήκε στην Ακαδημία του Fame Story και μίλησε με τους σπουδαστές για την Panik Records, τους έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για τη μουσική βιομηχανία και μοιράστηκε μαζί τους και άγνωστες ιστορίες από τη Eurovision και τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα.

«Εμείς στην Panik Records έχουμε πει ότι στον νικητή θα φτίαξουμε δίσκο. Θα προσπαθήσουμε να στήσουμε σωστά τη δισκογραφία του, πρέπει να είναι η σχέση μας επαγγελματική και σωστή. Έχουμε να ακούσουμε τραγούδια για να βρούμε τη “ταυτότητα”. Να γίνουν οι εμφανίσεις και οι συναυλίες. Είμαι ο άνθρωπος που τρέχω την εταιρία αλλά δεν είμαι μόνος μου. Σήμερα έχουμε 150 καλλιτέχνες και την Παρασκευή θα έχουμε 151. Η Demy υπέγραψε πρώτη και εκείνη σπούδασε νομική. Όλα είναι δύσκολα, οποιαδήποτε δουλειά είναι. Με την αξία μου έφτασα εδώ. Σημαντικό είναι να έχεις διάθεση για δουλειά. Κάνω πολλά λάθη αλλά κάνω και πολλά σωστά» ανέφερε.

Ο Φειδίας ήταν εκείνος που ρώτησε για τη Eurovision με τον Γιώργο Αρσενάκο να λέει ότι: «Έχω πάει στη Eurovision. Οριακά προλάβαμε να συμμετάσχουμε με την Ελένη Φουρέιρα για την Κύπρο το 2018. Η Ελένη στα στοιχήματα ήταν 25η ή 27η και σε μια μέρα έφτασε τη δεύτερη θέση. Το λέω και συγκινούμαι».

Διαβάστε επίσης: Fame Story: Η συνομιλία που είχε ο Τίτος με τη μητέρα της Αριστέας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ