Στο σημερινό επεισόδιο 2/11 η Πηγή Δεβετζή μπαίνει ξανά στην Ακαδημία του Fame Story για να κάνει ένα πρόγραμμα ασκήσεων στους σπουδαστές.

Ο Μάριος Ματιανός κάνει μάθημα αραβικών, για να μπορέσει να πει σωστά το τραγούδι του στο Fame Story Live της Παρασκευής 3/11.

Η Λένα Ζευγαρά μπαίνει στην Ακαδημία για να μιλήσει με τα παιδιά και να βοηθήσει την Αριστέα Αλεξανδράκη στις πρόβες του τραγουδιού της.

Στο μάθημα του Χάρη Κούσιου, η Ελεάννα Rielle δυσκολεύεται με τη χορογραφία και νιώθει ότι δε μπορεί να επικεντρωθεί στην ερμηνεία του τραγουδιού, που της έχει ανατεθεί για το Live της Παρασκευής.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη κάνει fitting στους σπουδαστές με τα ρούχα που θα εμφανιστούν στο Fame Story Live και έρχεται σε αντιπαράθεση με την Άννα Πολτζόγλου, επισημαίνοντας της ότι δε φέρθηκε σωστά στο προηγούμενο Live και ήταν αγενής με την ομάδα του styling, κάτι που η Άννα αρνείται.

Ο Φειδίας Ηροδότου ήταν ο νικητής στην ψηφοφορία για την καλύτερη εμφάνιση στο προηγούμενο Live και το έπαθλο του είναι μια επίσκεψη με τον Γιώργο Θεοφάνους σε στούντιο ηχογράφησης, όπου ηχογραφούν μια επανεκτέλεση του τραγουδιού «Υπήρχες πάντα», που έχει ερμηνεύσει ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Νίνο μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να συζητήσει με τους σπουδαστές, ενώ στο εβδομαδιαίο συμβούλιο οι καθηγητές επιλέγουν ακόμη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης: Fame Story: Η σκληρή κριτική του Γιώργου Θεοφάνους στον Γιάννη – «Δηλαδή ρε φίλε η αξιοπιστία σου πού είναι;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ