Το Fame Story επέστρεψε απόψε μετά από 21 χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Star και με τον Νίκο Κοκλώνη στην παρουσίαση.

Η Μουσική Ακαδημία άνοιξε ξανά τις πόρτες της αυτή τη φορά με την υπογραφή της Barking Well Media και παρουσιαστή τον «βασιλιά» της ψυχαγωγίας σε ένα πρώτο live γεμάτο ανατροπές.

Στον νέο κύκλο του Fame Story η εκπαίδευση θα είναι εμπλουτισμένη με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες.

Η Ηρώ θα είναι η Διευθύντρια της Ακαδημίας, ο Χάρης Κούσιος θα είναι Καθηγητής χορού/ χορογράφος, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη θα είναι Image maker, η Μαρία Σολωμού θα είναι Καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης, ο Φίλιππος Ιωάννου/ Fipsterr θα είναι Social media trainer, ο Άλεξ Παναγής θα είναι Υπεύθυνος τμήματος φωνητικής, ο Νικόλας Ραπτάκης θα είναι Vocal coach και η Στεφανία Ρίζου επίσης θα είναι Vocal coach.

Ο Νίκος Κοκλώνης παρέδωσε στην Ηρώ το κλειδί της Ακαδημίας ενώ η ίδια επεσήμανε ότι ο ρόλος των καθηγητών είναι να μεταλαμπαδεύσουν τα φώτα τους στα παιδιά.

«Είναι βαριά η ευθύνη μας. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες με τους σπουδαστές αλλά θέλω να ξέρετε ότι εμείς θα είμαστε δίπλα στα παιδιά που προσπαθούν. Υπάρχουν δύο κομμάτια, το πρώτο κομμάτι είναι ότι πρέπει να κρατάμε κάποια όρια και το δεύτερο κομμάτι ότι πρέπει να είμαστε πολύ ανθρώπινοι και να τους μείνουν κάποια πράγματα φεύγοντας από εδώ».

Διαβάστε επίσης: 

Νίκος Κοκλώνης στο «Χαμογέλα και πάλι»: «Από τη μία ανυπομονώ και από την άλλη τρέμουν τα πόδια μου για το Fame Story»

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Κοκλώνη – «Θα γράψεις Fame Story»

Ελένη Φουρέιρα: Με hot κόκκινο σύνολο στην πρεμιέρα του Fame Story

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ