Η Χριστίνα Ζιώγα τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια του 3ου live του Fame Story για την αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε στην Ακαδημία με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Η style expert είναι υπεύθυνη για ως image maker για τις στιλιστικές εμφανίσεις των σπουδαστών τη βραδιά των live.

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε τη Χριστίνα Ζιώγα ποια ήταν η διαφωνία τους, εκείνη ξέσπασε περιγράφοντας το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες από την πλευρά της. «Έγινε την περασμένη εβδομάδα. Η κυρία Κατσαΐτη 45 λεπτά πριν ξεκινήσουμε το live ήθελε να κάνει αλλαγές σε όλα τα παιδιά. Εγώ είχα κάνει πρόβα τζενεράλε με το παπούτσι μου και το ρούχο μου και το μόνο που είπα με μεγάλο σεβασμό ήταν ότι «σας σέβομαι, αλλά μετά τη τζενεράλε μου δεν αλλάζω παπούτσι και ρούχο», εξηγώντας ότι πρέπει να νιώθει σταθερή και καλά με αυτά που φορά. Δεν δημιούργησα χαμό. Δεν υστερίασα.

Το «μη με ακουμπάς έγινε χθες. Η κυρία Κατσαΐτη μου επιτέθηκε. Είμαι στο καμαρίνι και περιμένω να τελειώσει τη δουλειά της και δοκιμάζω ένα άλλο ρούχο και μπαίνει και νιώθω κάποιον να μου τραβάει ρούχα από πάνω μου και να μου λέει “βγάλ’ το τώρα». Έχω πάθει σοκ. Της λέω εκείνη τη στιγμή να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν επιτρέπω ούτε στον πατέρα μου να με ακουμπάει. Της είπα να απομακρυνθεί. Γενικώς ήταν άκρως προκλητική», περιέγραψε η Χριστίνα Ζιώγα. «Αν θέλει να με κάνει σταρ και να μου επιτίθεται να μου δημιουργεί ψυχολογικά, δεν συμφωνώ καθόλου», πρόσθεσε στη συνέχεια, όσο ο Νίκος Κοκλώνης προσπαθούσε να την ηρεμήσει.

Η απάντηση που έδωσε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για το περιστατικό με τη Χριστίνα Ζιώγα

Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη με τηλεφωνική παρέμβαση απάντησε περιγράφοντας το περιστατικό από τη δική της πλευρά.

«Πολύ λυπάμαι για ό,τι ακούσατε. Το πιο στενάχωρο για εμένα, είναι να ακούω πράγματα που είναι λίγο στη φαντασία και όχι στην πραγματικότητα. Λυπάμαι γιατί τα γεγονότα δεν είναι έτσι και με στεναχωρεί περισσότερο όταν τα ακούω από ένα νέο παιδί και δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς πώς συμπεριφέρεται. Η συμπεριφορά της Χριστίνας απέναντί μου δεν ήταν σωστή. Στη δουλειά μου έχω προσπαθήσει μόνο για το καλύτερο. Αν δεν μπορεί να καταλάβει ότι την προηγούμενη εβδομάδα αυτό που της πρότεινα ήταν να δοκιμάσει ένα ρούχο στο stage, ούτε να αλλάξει παπούτσια, τίποτα από όλα αυτά, δεν ξέρω τι να πω έχω μείνει έκπληκτη για όλα αυτά και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε», ανέφερε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη περιγράφοντας τον διάλογο που είχαν.

Και συνέχισε εξηγώντας: «Βρήκα τη Χριστίνα να φορά στον χώρο που ήταν τα ρούχα να φορά ένα ρούχο που ήταν σε θήκη άλλης σπουδάστριας και της είπα “βγάλε το ρούχο”. Ακούμπησα την τιράντα του ρούχου και μου είπε ότι δεν πρέπει να την ακουμπάω. Η έκρηξη της Χριστίνας είναι το δυσάρεστο γεγονός γιατί είναι για να δημιουργεί εντυπώσεις και όχι για την ουσία. Εμένα αυτό με στεναχωρεί», είπε κλείνοντας.

Στη συνέχεια προβλήθηκε το απόσπασμα για το οποίο μιλούσαν.

Διαβάστε επίσης:

Ο Βασίλης Καρράς στο 3ο live του Fame Story – Τι είπε στους τηλεθεατές;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ