Τρέχουν και δεν φτάνουν αυτό τον καιρό οι παρουσιαστές του πρωινού του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας. Το δίδυμο του σταθμού του Αμαρουσίου, παρά τις χαμηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης φέτος, πήραν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν και ήδη βρίσκονται προς αναζήτηση νέων συνεργατών. Ο μόνος από την πρωινή παρέα που φαίνεται πως θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής και του χρόνου είναι ο Τάσος Τεργιάκης. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται πως θα βρίσκεται σε άλλη τηλεοπτική παρέα αφού συζητά με την Ελένη Μενεγάκη και θα βρίσκεται μαζί της, αν τελικά ο ΑΝΤ1 τον αποδέσμευσή. Εκτός πρωινού θα βρίσκεται η καλή φίλη του ζευγαριού, Νάνσυ Παραδεισανού.

Το ζευγάρι θα κρατήσει όπως φαίνεται στην αρχισυνταξία του πρωινού την Χρύσα Ζορκάδη που και φέτος ήταν στο τιμόνι της εκπομπής. Παρά τα σενάρια που την ήθελαν να αντικαθίσταται, αφού τα νούμερα τηλεθέασης από την αρχή της εκπομπής ήταν πολύ χαμηλά και δεν ήρθαν ούτε με την έλευση του Γιώργου Λιάγκα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές για να βρεθεί στην παρέα του ζευγαριού τη νέα τηλεοπτική σεζόν, συζητoύν, από το Pop up η Φωτεινή Πετρογιάννη, που έχει υπάρξει ραδιοφωνική παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα. Επίσης πρόταση για να ενταχθεί στην ομάδα του πρωινού σύμφωνα με πληροφορίες του Znews έχει δεχτεί και Βάλια Χατζηγεωργίου που ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Τροχό Της Τύχης.

Τόσο ο Γιώργος Λίαγκας όσο και η Φαίη Σκορδά θέλουν την επόμενη σεζόν να έχουν μια δυνατή ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες για αυτό και ήδη αναζητούν νέους συνεργάτες που θα πέσουν στην μάχη της τηλεθέασης που όπως φαίνεται του χρόνου θα είναι ακόμη πιο δύσκολη και απαιτητική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ