Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο αφού είναι στην ομάδα των Διασήμων. Η συμμετοχή της στο Survivor φαίνεται πως είναι κάτι που είχε καιρό στο μυαλό της. Είχε μάλιστα σκεφτεί με τι ποσό θα δεχόταν να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης. Αφορμή για αυτό στάθηκε μια συνέντευξη της συμπαίκτριάς της My Style Rocks, Ιωάννας Τούνη.

«Μου έγινε τηλεφωνική πρόταση για το Survivor», είχε πει στην Κατερίνα Καινούργιου η Ιωάννα Τούνη. «Μου πρότειναν 4.500 ευρώ», αποκάλυψε η γνωστή επιχειρηματίας και influencer.

Τη δήλωσή της σχολίασε, λίγες ημέρες αργότερα, στην ίδια εκπομπή και η Ευρυδίκη Παπαδαπούλου. Στην ίδια συνέντευξή είχε μιλήσει για τον συμπαίκτη της στο J2US, Τριαντάφυλλο που εκείνη την περίοδο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για τον 4ο κύκλο του Survivor.

«Θα πήγαινα στο Survivor αν μου γινόταν πρόταση για 1 εκατομμύριο ευρώ. Τα 4.500 της Τούνη είναι λίγα», είχε δηλώσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ένα μήνα πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, η ίδια φαίνεται πως βρισκόταν ακόμα υπό σκέψεις. «Η αλήθεια είναι πως μου έγινε η πρόταση και το σκέφτομαι ακόμα. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω γιατί έχω εδώ και το eshop. Θετικά όμως το σκέφτομαι και σε λίγες μέρες θα πρέπει να πάρω την απόφαση», είπε στο «Πρωινό«». «Πριν από λίγο καιρό ήμουν και στις Μαλδίβες που ήταν εξωτικά και μου άρεσε όλη αυτή η κατάσταση».

«Πηγαίνοντας στο Survivor θα με δυσκολέψει σίγουρα η πείνα, έτσι όπως το φαντάζομαι στο μυαλό μου, γιατί είμαι άνθρωπος με ανοιχτή όρεξη. Όσον αφορά τα αθλήματα… αθλούμαι από μικρή» συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διευκρινίζοντας πως ακόμη δεν έχει μιλήσει για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Κάτι που φαίνεται πως τακτοποιήθηκε με καλούς όρους αφού τελικά πείστηκε και σήμερα αγωνίζεται με τους Διάσημους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ