Αντίστροφα μετρά η Μαρίνα Σάττι και η ελληνική αποστολή για τον μεγάλο τελικό της Eurovision στο Malme Arena, όπου θα εμφανιστεί στη 12η θέση.

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει το «Ζάρι» η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024 μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ

«Είναι πολλά τα συναισθήματα. Και στενοχώρια που τελειώνει όλο αυτό. Αυτές οι τελευταίες μέρες έχουν υπάρξει πάρα πολύ απαιτητικές. είμαστε από το πρωί ως το βράδυ εδώ. Έχουμε κάνει αρκετές πρόβες. Η ατμόσφαιρφα στην αρένα είναι θερμή με τον κόσμο. Είναι πολύ σύντομο αυτό που συμβαίνει, κάθε φορά προσπαθώ κάπως να πιαστώ από τις στιγμές, αλλά περνάει πάρα πολύ γρήγορα. Τώρα είναι η τελευταία φορά. Ελπίζω να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε σχέση με τις προηγούμενες φορές. Είμαστε αρκετά συγκινημένοι που τελειώνει αυτό το ταξίδι. Ελπίζουμε να τελειώσει γιορτινά όλη αυτή η εμπειρία» δήλωσε συγκινημένη η Μαρίνα Σάττι.

«Θα χρειαστώ την υπόλοιπη ζωή μου για να επεξεργαστώ όλες αυτές τις πληροφορίες» ανέφερε επίσης η Ελληνίδα εκπρόσωπος.

Στο video που δημοσίευσε όμως, το επίσημο site της ΕΡΤ για τη Eurovision, βλέπουμε τη Μαρίνα Σάττι να αναφέρει: «Ήρθε η μεγάλη μέρα. Σήμερα είναι η βραδιά του τελικού. Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ που μας στηρίξατε στον Ημιτελικό και ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό που δείξαμε. Σήμερα θα πάμε πιο δυνατά».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Σε ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα τη Μαρίνα Σάττι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ