Ο «Σασμός», η σειρά του Alpha που καθήλωσε τους τηλεθεατές, ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ 8/7 στις 21:00 με ένα χορταστικό διπλό επεισόδιο.

Περίληψη επεισοδίου 151

Η μαύρη μέρα, το μεγάλο αντίο στον Μαθιό έχει φτάσει μα κανείς δεν είναι έτοιμος. Όλοι είναι εκεί εκτός από την Βασιλική. Εκείνη είναι αποφασισμένη να πάει κοντά του και μόνο ένας άνθρωπος θα μπορούσε να εμποδίσει αυτήν την απόφασή της, αν ήταν εκεί. Η Αργυρώ προσπαθεί να στηρίξει τον διαλυμένο Αστέρη, ενώ η Καλλιόπη με όση δύναμη έχει, παλεύει να αντέξει και να μην λυγίσει. Μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα, ο Αντώνης συνειδητοποιεί με πίκρα ότι όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι ήξεραν για τον δολοφόνο του Στεφανή εκτός από εκείνον. Λίγο πριν πάρει την απόφαση για το αν θα κλείσει την υπόθεση με τον σωστό ένοχο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα, το οποίο θα ορίσει αν θα νικήσει ο αστυνόμος ή ο άνθρωπος μέσα του.

Σκηνή από τη σειρά «Σασμός» με τη Μαρία Τζομπανάκη και τον Ορφέα Αυγουστίδη.
Σκηνή από τη σειρά «Σασμός» με τη Μαρία Τζομπανάκη και τον Ορφέα Αυγουστίδη.

Περίληψη επεισοδίου 152

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τα γεγονότα που επισφράγισαν το σασμό. Η Άνω Ποριά διάγει ευτυχισμένες μέρες, μακριά από το αίμα και τον τρόμο, μετά τη θυσία του Μαθιού. Ξημερώνει η μέρα του γάμου του Αστέρη και της Αργυρώς. Οι δυο τους ετοιμάζονται, όταν ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να τους τρομάξει. Σύντομα, ο φόβος θα μετατραπεί σε έκπληξη και χαρά. Ο μεγάλος τους έρωτας θα επισφραγιστεί ενώπιον Θεού κι ανθρώπων, ζωντανών και τεθνεώτων, σε μία τελετή κι ένα γλέντι που θα γραφτεί στην ιστορία του τόπου.

Σκηνή από το γλέντι του Σασμού.
Σκηνή από το γλέντι του Σασμού.

Οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς θα γλεντήσουν με την καρδιά τους, θα καταθέσουν όσα κουβαλούν στην ψυχή τους και θα ατενίσουν με ελπίδα το μέλλον. Ένα μέλλον κάτω από έναν ολόλαμπρο ήλιο, που φεύγει από τη μέρα που στην Άνω Ποριά, εγίνηκε… Σασμός!

Ο έρωτας δίχασε. Η αγάπη δε λύγισε. Τώρα δεν υπάρχει γυρισμός. Μόνο ΣΑΣΜΟΣ!

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Ο Μαθιός πέθανε και το Twitter σπάραξε με τον θρήνο της Καλλιόπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ