Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» φιλοξενούν και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN αποκλειστικά θέματα, συνεντεύξεις που θα συζητηθούν και φυσικά ρεπορτάζ για όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στην κοινωνία.


Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, o Κώστας Αρζόγλου, ένας από τους πιο επιτυχημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς, έρχεται ζωντανά στο πλατό της εκπομπής και μιλάει για όλους και για όλα. Ένας άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα δίνει τη δική του ματιά στα γεγονότα που απασχολούν την κοινή γνώμη.


Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, η εκπομπή ασχολείται με τη συγκλονιστική υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης, που βρήκε τραγικό θάνατο στην Κυψέλη. Ο Νάσος Γουμενίδης και η ομάδα του παρουσιάζουν νέα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση, η οποία απασχολεί ολόκληρη την χώρα.


Ακόμα, η ζωή του Γιώργου Κοσκωτά γίνεται ταινία του Hollywood. Ποιος θα είναι ο διάσημος σκηνοθέτης της, με τις τεράστιες παγκόσμιες επιτυχίες στο ενεργητικό του;


Στη συνέχεια, η εκπομπή έχει όλο το ρεπορτάζ για την πώληση του πανάκριβου σπιτιού, το οποίο θυμίζει παλάτι και ανήκει σε πασίγνωστη οικογένεια του νησιού. Το αστρονομικό ποσό που έδωσε διάσημος βρετανός επιχειρηματίας για να το αποκτήσει.


Τέλος, ο Νάσος Γουμενίδης συναντά τον επιχειρηματία Σπύρο Πέππα, ιδιοκτήτη ενός από τα πιο γνωστά bar της χώρας, τον «Αλέκο», από το οποίο έχουν περάσει πολύ μεγάλες προσωπικότητες. Μας αφηγείται την ταραχώδη ζωή του, τις απειλές που δέχτηκε αλλά και ιστορίες από τους επώνυμους πελάτες του.

Διαβάστε επίσης: «Επί τόπου»: Όλες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Γιώργου Τράγκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ