Το Emily in Paris επιστρέφει για τρίτη σεζόν. Το Netflix επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή της τρίτης σεζόν ξεκίνησε την 1η Ιουνίου, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία από το τραπέζι που κάνουν πρόβα οι ηθοποιοί μαζί με το σενάριο.

Το δίδυμό, μάλιστα, Λίλι Κόλινς και Άσλεϊ Παρκ γιόρτασαν το reunion του με αναρτήσεις του στα social media και δήλωσαν ενθουσιασμένες για την επιστροφή τους στο Παρίσι και στα γυρίσματα της σειράς. Με το αγωνιώδες φινάλε της προηγούμενης σεζόν, η Emily Cooper της Λίλι Κόλινς αναρωτιέται αν θα επιστρέψει στη δουλειά της στο Σικάγο ή να ακολουθήσει τη μέντορά της στη Savoir, Sylvie, στη νέα της εταιρεία.

Το καστ έχει ήδη επιστρέψει στο Παρίσι προετοιμάζοντας την επερχόμενη σεζόν, με την Λίλι Κόλινς και τον Λούκας Μπράβο (Γκάμπριελ) να εντοπίστηκαν πρόσφατα σε γυρίσματα τον Αύγουστο.

Τον Ιούνιο, ο λογαριασμός της σειράς στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός σεναρίου για την τρίτη σεζόν, γράφοντας: «Πίσω στο τραπέζι μαζί, και δεν είναι για συνάντηση με πελάτη ή δείπνο. Η παραγωγή της τρίτης σεζόν ξεκινά τώρα!».

Το μεγαλύτερο μέρος του καστ της δεύτερης σεζόν αναμένεται να επιστρέψει για την επόμενη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των Κόλινς (Emily), Μπράβο (Gabriel), Άσλεϊ Παρκ (Mindy), Καμίλ Ραζά (Camille), Φιλιπίν Λίροϊ-Μπολιέ (Sylvie), Σαμουέλ Άρνολντ (Julian) και Μπρούνο Γκουερί (Luc). Επιπλέον, ο Λουσιέν Λαβίσκουντ, ο οποίος εντάχθηκε στο καστ ως Alfie, έρωτας της Έμιλι στη 2η σεζόν.

Αν και το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν, δεδομένου ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιούνιο, είναι πιθανό η νέα σεζόν να μην κυκλοφορήσει πριν από τις αρχές του 2023.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ