Με αφορμή ένα αφιέρωμα στην θρυλική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινός καφές», η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον τηλεοπτικό «αέρα» του «Mega Καλημέρα» θυμήθηκε το παρασκήνιο γύρω από την παρουσίαση της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το χρονικό της ανάληψης της παρουσίασης του «Πρωινού καφέ», σημειώνοντας πως η ίδια ποτέ δεν κυνήγησε αυτή τη θέση. Όπως τόνισε υπεύθυνος για τη μετακίνησή της από το δελτίο ειδήσεων του σταθμού ήταν ο Στέλιος Αντωνιάδης αφού ήταν εκείνος που την κάλεσε να κάνει δοκιμαστικά για αναλάβει τον ρόλο της οικοδέσποινας του πρωινού.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να σημειώσει πως υπήρχε τοξικότητα στο περιβάλλον της εκπομπής μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Υπήρχε πίεση. Ήμουν κιμεγώ πολύ ψάρι και δεν μπορούσα να ερμηνεύσω συμπεριφορές και γεγονότα… Ζούσα ένα σκηνικό “Μαλέσκου” επί 100. Αυτό που ζει η Ιωάννα σήμερα δεν είναι τίποτα. Και ξέρετε κάτι; Εκείνα τα τρία χρόνια ο “Πρωινός Καφές” όταν τον κάναμε είχε μεγάλη επιτυχία. Κάποτε ένιωθα ενοχές στο να το λέω, Τώρα πια όχι. Δεν θέλω ούτε να τα θυμάμαι εκείνα τα χρόνια».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Μega Καλημέρα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ