Την Καθαρά Δευτέρα (18/3) η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη μαζί με τις ομάδες τους μας προσκαλούν στο OPEN, σε ένα ολοήμερο γλέντι, παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες και ζωντανές συνδέσεις από τα σημεία, όπου χτυπάει ο αποκριάτικος παλμός σε όλη την Ελλάδα.

Το τηλεοπτικό πάρτυ ξεκινάει από το πρωί στις 09:50 με χαρούμενη διάθεση και κέφι και θα διαρκέσει έως τις 16:30.

Κούλουμα μετά μουσικής στο OPEN

Πολλή μουσική και χορός με την ποντιακή αλλά και την κρητική λύρα να δίνουν τον ρυθμό και η διάθεση να ανεβαίνει στα ύψη, παρέα με τους Χρίστο Αντωνιάδη, Γιώργο Βογιατζάκη, Στέλλα Κονιτοπούλου, Στάθη Ξένο, Φαίη Ρουμπίνη και τον Σύλλογο Ποντίων Αγ. Βαρβάρας, «Ο Φάρος».

Live συνδέσεις μας μεταφέρουν σε όλη την Ελλάδα για να απολαύσουμε τα τοπικά έθιμα και τις παραδόσεις και θα παρακολουθήσουμε με Live U ένα από τα ωραιότερα έθιμα των αποκριών που είναι η τελετή του Βλάχικου γάμου που γίνεται στη Θήβα.

Οι δύο αγαπημένες παρουσιάστριες, σε μεγάλα κέφια θα μας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές στην πιο εορταστική τηλεοπτική Καθαρά Δευτέρα!

Πολύ γέλιο, χορός, τραγούδι και θετική ενέργεια στο OPEN.

Η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη γίνονται μία παρέα μαζί με τους Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, Νίκο Γεωργιάδη, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Δημήτρη Μηλιόγλου, Δημήτρη Σαράντο, Δημήτρη Αλεξάνδρου, Αντώνη Παπαηλία και Άννα Ζηρδέλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ