Η Ελένη Τσολάκη είπε την πρώτη «Καλημέρα» τους τηλεθεατές της μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» που πραγματοποίησε πρεμιέρα σήμερα 4/10 στο Open.

Η παρουσιάστρια ανυπομονούσε να ξεκινήσει η τηλεοπτική της σεζόν στο Open καθώς πλέον θα την βλέπουμε καθημερινά μαζί με τους Νίκο Γεωργιάδη, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, Μαίρη Αυγερινοπούλου και Δημήτρη Μηλιόγλου. Επιπλέον, ο Δημήτρης Σαράντος θα βρίσκεται στην αίθουσα σύνταξης για να μεταφέρει αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Στα κόκκινα ήταν η Ελένη Τσολάκη και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και το πλατό ήταν εξίσου ωραίο. «Το άγχος της πρεμιέρας είναι κάτι που υπάρχει αλλά χθες το πρωί και μπήκα και είδα το “σπίτι”, το πλατό είναι η πρώτη φορά που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και μέσα από αυτό το σπίτι, θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο δικό σας. Να σας μεταφέρουμε όμορφα πράγματα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Να σας κάνουμε να απολαμβάνετε το καφεδάκι σας με χαμόγελο, να γίνουμε μια όμορφη παρέα. Αισθάνομαι τυχερή που είμαι μαζί σας».

Έπειτα καλωσόρισε την ομάδα της λέγοντας πόσο τυχερή είναι που τους έχει μαζί της στο καθημερινό της ξεκίνημα στην τηλεόραση.

«Το ΣουΣου είναι θεσσαλονικιότικο, η παρέα που σχολιάζει τα πάντα» είπε η Ελένη Τσολάκη.

Ο σύζυγός της, έστειλε στην παρουσιάστρια μια τεράστια ανθοδέσμη και μια κάρτα που έγραφε ΅Καλή επιτυχία»:

Διαβάστε επίσης: Η Ελένη Τσολάκη και η ομάδα του «Πρωινού Σουσού» μας στέλνουν το μήνυμά τους λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ