Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει πυρετωδώς την επιστροφή της στην τηλεόραση, μετά από έναν χρόνο απουσίας, μέσα από την συχνότητα του Mega, το κανάλι από όπου και ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991.

Το comeback της αναμένεται να γίνει νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν, αφού η παρουσιάστρια αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες.

Εδώ και αρκετό καιρό, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε αναζήτηση της ομάδας που θα την πλαισιώνει μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες, ενώ πριν μερικές μέρες πραγματοποίησε και την επίσημη φωτογράφισή της για το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Τις τελευταίες ώρες, το πρώτο teaser για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προβάλλεται στον αέρα του Mega. Στο συγκεκριμένο, πολύ σύντομο, βίντεο βλέπουμε μόνο μία φωτογραφία της παρουσιάστριας, να περιβάλλεται από πολλές κόκκινες καρδιές, ενώ ακούγεται η φράση: “Ελένη, έρχεται στο Mega”.

Από αυτό, μάλιστα, ίσως προδίδεται και ο τίτλος του μεσημεριανού μαγκαζίνο που θα παρουσιάσει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega. Αυτός δεν είναι άλλος τον τον γνώριμο… “Ελένη”, που είχε και η εκπομπή της στον Alpha τα προηγούμενα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ