Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στον Χάρη Λεμπιδάκη μίλησε η Ελένη Φουρέιρα που θα βρεθεί φέτος στην κριστική επιτροπή του Fame Story με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για τον νέο της ρόλο και τη συμμετοχή της στο απόλυτο talent show σε παραγωγή της Barking Well που θα δούμε στο Star.

«Για εμένα το Fame Story είναι τα παιδικά μου χρόνια. Το αγάπησα πάρα πολύ. Όλη η Ελλάδα το αγάπησε το Fame Story. Ο Νίκος (σ.σ. Κοκλώνη) που το ξαναφέρνει, όταν μου έκανε την πρόταση δεν μπορούσα παρά να δεχθώ. Νιώθω ότι θα είμαι μέρος αυτού του project που θεωρώ ότι θα είναι καταπληκτικό, με υπέροχους ανθρώπους, καταπληκτικούς καλλιτέχνες με τον Γιώργο Αρσενάκο που είναι οικογένειά μου. Τον Αντώνη Ρέμο που είναι οικογένειά μου και θα είναι και τον χειμώνα και τον Light που γνωρίζω πολύ καλά και είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Και με τον Νίκο Κοκλώνη που τον αγαπάμε όλοι», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

Και συνέχισε αναφερόμενοι στους διαγωνιζόμενους του Fame Story: «Επιλέξαν ανθρώπους που υπηρετούν διαφορετικά είδη μουσικής».

Τέλος, στην ερώτηση τι θεωρεί πιο δύσκολο την παρουσίαση ενός show (της είχαμε δει στο House Of Fame) ή η συμμετοχή στην κριστική επιτροπή, ανέφερε: «Στην παρουσίαση υπάρχει μια φυσική κούραση, αλλά δεν έχεις ευθύνη σε αυτό που θα πεις. Ως κριτέ θα πρέπει να δώσουμε συμβουλές και να πούμε την άποψή μας. Ο κάθε ρόλος έχεις τις δυσκολίες του. Εγώ θα είμαι ο εαυτός μου. Εύχομαι να βρούμε καταπληκτικά ταλέντα, παιδιά με προσωπικότητα, άστρο που να έχουν και κάτι να πουν».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κοκλώνης: «Είμαι πολύ περήφανος για τους διαγωνιζόμενους που θα είναι στο Fame Story».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ