Αντίστροφα μετρούν η Ελένη Δήμου και ο Μαρίνος Κόνσολος για τον μεγάλο τελικό του J2US. Το τηλεοπτικό ζευγάρι είναι στους φιναλίστ του φαντασμαγορικού σόου και ανήμερα την Πρωτοχρονιά θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτική επιτροπή. Ο φωτογραφικός φακός του okmag τους συνάντησε σε μια από τις τελευταίες πρόβες τους το απόγευμα της Πέμπτης.

«Προσπαθήσαμε, δουλέψαμε πάρα πολύ και φτάσαμε εδώ για να το τελειώσουμε», είπε ο Μαρίνος Κόνσολος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εκφράζοντας την αισιοδοξία το για το αποτέλεσμα. Το βράδυ του τελικού θα παρουσιάσουν τρία τραγούδια με άρωμα… ελληνικό! «Με αυτά τα τρία τραγούδια εξυμνούμε και την Ελλάδα και το ελληνικό τραγούδι και κλείνουμε με μια πολύ όμορφη εικόνα από Ελλάδα», αποκάλυψε ο Μαρίνος Κόνσολος.

Η διαδικασία του τελικού

Οι τρεις φιναλίστ στον τελικό θα αναμετρηθούν σε τρεις εμφανίσεις. Η Ελένη Δήμου και ο Μαρίνος Κόνσολος θα «αντιμετωπίσουν» την Κατερίνα Λιόλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Stan με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Στην πρώτη θα επαναλάβουν ένα τραγούδι που έχουν ερμηνεύσει σε προηγούμενα live, για να δούμε την εξέλιξή τους. Στη δεύτερη, θα διαγωνιστούν σ’ ένα νέο τραγούδι δικής τους επιλογής, ενώ στο τρίτο μέρος θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια «μονομαχία», θα ερμηνεύσουν  το ίδιο τραγούδι και θα ξεχωρίσει το ζευγάρι με το πιο εντυπωσιακό performance.

Οι εκπλήξεις της βραδιάς

Ο Νίκος Κοκλώνης θα δημιουργήσει μια μοναδική  ατμόσφαιρα, στο άκρως πρωτοχρονιάτικο σκηνικό που θα σημάνει και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα, στον τελικό του J2US θα εμφανιστεί ο Νίκος Αλιάγας, σε ρόλο κριτή. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος, έμπειρος παρουσιαστής της Γαλλικής τηλεόρασης και δημοσιογράφος, θα καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής για να αξιολογήσει τις εμφανίσεις  των  φιναλίστ. Παράλληλα, θα τον δούμε και σε επιπλέον ρόλο έκπληξη! Το μουσικό κομμάτι αναλαμβάνει ο Χρήστος Μάστορας με τις Μελιsses.

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ