Η Ελένη Χατζίδου έχει αποδείξει πως δεν κρύβει τα συναισθήματά της ακόμη και μπροστά στην κάμερα. Την Παρασκευή μάλιστα η παρουσιάστρια του Β[email protected] λύγισε στον αέρα της εκπομπής. Με αφορμή το εορταστικό βίντεο που γύρισαν όλοι οι παρουσιαστές του Star για τα Χριστούγεννα, η τραγουδίστρια έκανε μία προσωπική εξομολόγηση.

«Αυτό είναι οικογένεια, αυτό ζήσαμε από τη στιγμή που μπήκαμε στα γραφεία του Star για να υπογράψουμε, αυτό ζούμε κάθε μέρα. Συγκινούμε… στο καλό σας. Είναι οι καλύτερες συνθήκες που έχω δουλέψει ποτέ… κι όχι μόνο επειδή είμαι με τον άντρα μου» ξεκίνησε να λέει η Ελένη Χατζίδου, φανερά συγκινημένη.

«Θα σας πω μια μικρή ιστορία. Εγώ ξεκίνησα ως τραγουδίστρια από το 2002. Έχω κάνει πάρα πολλές συνεργασίες, σε άλλες πέρασα πολύ ωραία… πέρασα όμως και πάρα πολύ δύσκολα. Με ρωτάνε τώρα «δεν σου λείπει το τραγούδι;». Το τραγούδι σαν τραγούδι μου λείπει πάρα πολύ. Τραγουδάω στο σπίτι για την οικογένειά μου ή αν τύχει κάποιο live…  αλλά πραγματικά τέτοιο κλίμα, συν την οργάνωση… δεν μου έχει ξανατύχει» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ