Η Ευτυχία Μελή, η κυρία διοικητού της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», ήταν προσκεκλημένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στη σειρά -έδωσε μάλιστα και spoiler -, ενώ αναφέρθηκε στη ζωή της στην Αμερική αλλά και στην αγάπη που έχει για τα αδέσποτα ζωάκια.

Τι θα γίνει με την Κατερίνη στο «Προξενιό της Ιουλίας»;

«Η Κατερίνη δεν έχει καμία σχέση με την Ευτυχία» λέει η Ευτυχία Μελή αναφερόμενη στη σχέση που έχει με το ρόλο που υποδύεται. «Στην Αμερική στις σχολές όπου έχω φοιτήσει μας έχουν μάθει ότι, όταν δεν έχουμε κοινά στοιχεία με το ρόλο, απλή θα παίζουμε τον εαυτό μας ανάλογα με τις συνθήκες. Οπότε αυτό προσπαθώ να κάνω. Τι θα έκανε η Ευτυχία σε αυτές τις συνθήκες. Κι έτσι κατά κάποιο τρόπο έχει πετύχει η Κατερίνη».

Στη σειρά θα δούμε ότι η Κατερίνη υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατά… «και τώρα σύντομα θα αρχίσει να έχει σκέψεις και για τη Στάσα. Γιατί βλέπει ότι νοιάζεται πάρα πολύ για την οικογένεια Σκούταρη». Θα συγχωρήσει την απιστία; «Ό,τι γράψει ο Νίκος Απειρανθίτης (σεναριογράφος της σειράς) θα το υποστηρίξω 100%…. Ως Ευτυχία πιστεύω ότι η Κατερίνη πρέπει να φύγει. Δεν πρέπει να μείνει σε αυτό το γάμο. Γιατί ο άντρας της δεν την απατά μόνο σωματικά αλλά και συναισθηματικά. Οπότε πιστεύω ότι ο γάμος της, όχι μόνο θα τελειώσει. Μάλλον δεν υπήρχε ποτέ».

Η Κατερίνη ίσως πεθάνει!

Θα ζητήσει εκδίκηση η Κατερίνη από τον Στασινόπουλο και τη Στάσα; «Δεν το ξέρω, αλλά δεν την έχω για τέτοια. Είναι καλός άνθρωπος. Θα πληγωθεί και πιστεύω ότι θα φύγει. Βέβαια, υπάρχει και μία περίπτωση να πεθάνει. Έχει παιχτεί μία σκηνή που η Φιλιώ κλαίει γιατί δεν βλέπει τη μάνα της. Έχει εννοηθεί ότι ίσως… Νομίζω πως όχι… Ούτε εμείς δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Δεν νομίζω, έχω υπογράψει μέχρι τέλος Μαΐου, δεν φεύγω» αποκάλυψε.

Τα χρόνια της στην Αμερική

Η Κατερίνα Μελή έχει γεννηθεί στην Αμερική, όπου έχει δουλέψει, σπουδάσει κι έχει κάνει πολλές δουλειές, ανάμεσά τους έχει δουλέψει και ως καθαρίστρια σε σπίτια και μάλιστα διάσημων ανθρώπων.

«Δούλευα σαν προσωπική βοηθός για καλλιτέχνες. Για κάποιους έχω υπογράψει και δεν μπορώ να τους πω. Ήμουν και καθαρίστρια, αλλά εκεί πληρώνεσαι πάρα πολλά λεφτά. Έφτασα και 400 ευρώ την ημέρα να βγάζω καθαρίζοντας. Δεν πολύντρέπομαι να το λέω. Ήμουν πολύ τυχερή, οι γονείς μου πήγαν ως μετανάστες, γνωρίστηκαν εκεί κι εκεί γέννησαν τα παιδιά τους. Έχω την αμερικανική υπηκοότητα. Και το εκμεταλλεύτηκα».

Μιλώντας για κάποιες σταρ στις οποίες έχει δουλέψει… «Η Αγκιλέρα ήταν πολύ καλή και γενναιόδωρη. Έδινε 30 ευρώ την ώρα και φιλοδώρημα. Και η Πάμελα Άντερσον ήταν γενναιόδωρη! Μιλάμε για πριν από 20 χρόνια όμως που τα λεφτά είχαν άλλη αξία» αποκάλυψε.

«‘Ημουν πολύ τυχερή» αποκάλυψε σε σχέση με την εργασία της στο χώρο του θεάματος. «Πιο απαιτητικοί ήταν οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες που έχω δουλέψει στην Αμερική. Αλλά η πιο όμορφη εμπειρία μου ήταν που δούλεψα δύο χρόνια με τον Έβαν Σπηλιωτόπουλο, που είναι από τους πιο επιτυχημένους σεναριογράφους της Αμερικής και είχα πάει και δούλεψα μαζί του στη Βουδαπέστη στον Ηρακλή» υπογράμμισε.

«Έχω νοικιάζει έναν χώρο στο Λαγονήσι και μαζεύω άρρωστα ζωάκια»

Ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα: «Έχασα τον μπαμπά μου και ήρθα να βοηθήσω την οικογένειά μου, τη μητέρα και την αδερφή μου και έμπλεξα με τα αδέσποτα. Έχω νοικιάζει έναν χώρο στο Λαγονήσι και μαζεύω άρρωστα ζωάκια. Τα πάω εγώ στον κτηνίατρο». Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το πώς απέκτησε ένα σκύλο που φιλοξενεί στο σπίτι της. «Πρέπει να μάθω να φέρομαι λίγο πιο καλά στον εαυτό μου, δίνω τόσα στα ζώα που αρχίζω και στερούμαι εγώ» τόνισε.

«Ποτέ δεν θα ήμουν με έναν σύντροφο που δεν αγαπάει τα ζώα. Ταΐζω την ημέρα 120 γάτες…. Δεν έχω τα συναισθήματα που θα έπρεπε να έχω για να έχω σύντροφο. Ίσως μεγάλωσα. Νιώθω τόση ευτυχία στο να βοηθάω τα ζώα που με έχουν ανάγκη, που είμαι καλυμμένη. Μήπως δεν έχω βρει τον σωστό άνθρωπο που να με έχει εμπνεύσει» κατέληξε η Ευτυχία Μελή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ