Μπορεί κάποτε ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σπύρος Μαρτίκας να ήταν στην ίδια παρέα στο Survivor, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες όλα άλλαξαν.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα ισχυρίστηκε ότι ο πρώην φίλος του τον έχει βάλει στο στόχαστρο για να τον διώξει από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»

«Ήταν μοναδικό το θέατρο του παραλόγου χθες σε μία μοναδική παράσταση. Μια πρωτοφανής εξέλιξη, μια πρωτοφανής παράσταση. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Η απόγνωση κι ο φόβος τεράστιοι.

Η εμμονή του Μπάρτζη, μετά την ενδέκατη μου παραμονή, για να αποχωρήσω είναι τεράστια κι οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά ότι ο χρόνος κυλά κι ο Μαρτίκας είναι ακόμα εδώ. Αυτό φοβίζει. Ο διορατικός Τάκης αποκάλυψε την πρόθεση του Μπάρτζη, που ο ίδιος ομολόγησε σε προσωπική του συνέντευξη. Παρακαλούσε έναν έναν από την ομάδα μας και με όλη του την ψυχή να ψηφίσουν τον ίδιο, έτσι ώστε να έχει στο χέρι του τον δεύτερο υποψήφιο και να επιλέξει ή τον Μάριο ή τον Ηλία για έναν και μόνο σκοπό, να αποχωρήσει ο Μαρτίκας.

Ποιος θα πληρώσει για την στήριξη του Ηλία ή του Μάριου Νίκο Μπάρτζη; Εσύ; Για να ικανοποιήσεις τα εγωιστικά σου καπρίτσια και τον σκοπό σου να αποχωρήσει ο Μαρτίκας από το Survivor, θα το πληρώσεις εσύ; Ή θέλεις να εκμεταλλευτείς τον κόσμο του Ηλία ή του Μάριου για να αποβάλεις τον Μαρτίκα; Με ξένα πορτοφόλια πουλάς μαγκές Μπάρτζη;

Αφού κατάλαβες ότι σε όσα έχεις πει αυτοαναιρείσαι ο ίδιος και δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα, ξέσπασες σε κλάματα για να σε λυπηθούν όλοι. Το χειρότερο πράγμα στην ζωή μου είναι να υποτιμήσω τον εαυτό μου. Εγώ ο ίδιος δεν θα το κάνω ποτέ αυτό και δεν θα πληγώσω ποτέ τον εαυτό μου, υποτιμώντας τον» δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας στον «τάκο» για 23η φορά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ