Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού «Ανοιχτές υποθέσεις» που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 21/3 στο Open βρέθηκε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας και μίλησε για την υπόθεση στον Κολωνό.

Η Δημήτρης Σούρας αναφέρθηκε στη 12χρονη που όπως τόνισε είναι το θύμα τη υπόθεσης, αλλά και στις ευθύνες που έχουν όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η ευθύνη είναι πολλών, δεν είναι ενός. Όλοι που έχουν ανακατευθεί σε αυτή την ιστορία είναι υπεύθυνοι και πρέπει να πληρώσουν. Ό,τι λέει ο νόμος, αλλά πρέπει να πληρώσουν. Αυτό είναι το πρώτο.

Το δεύτερο, δεν είναι βιασμός όταν απλώνεις τα βρωμόχερά σου σε ένα παιδικό κορμάκι, δεν είναι βιασμός όταν βάζεις κάτω και αναγκάζεις ένα παιδάκι και του λες “μπορώ να σου κάνω αυτό…” Που το άκουσα για πρώτη φορά και δεν μπορώ να βρω τα λόγια για να απαντήσω. Δεν είναι βιασμός όταν του δείχνεις όπλα και λες “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”. Αυτό το κομμάτι της βίας δεν είναι βιασμός; Ποιος είναι βιασμός; Με ποιο δικαίωμα διαβάζουμε τα λόγια και δεν διαβάζουμε τρον άνθρωπο και την ψυχή. Δεν διαβάζουμε την επιστήμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Να με καλέσετε να σας πω εγώ τι είναι βιασμός. Και όχι αυτά τα λογάκια πάνω στα οποία κρύβεστε. Οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν».

Τα λόγια του αυτά μίλησαν στην καρδιά των τηλεθεατών και ο Δημήτρης Σούρας αποθεώθηκε στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

«Ανοιχτές Υποθέσεις»: Η δυναμική πρεμιέρα του Πέτρου Κουσουλού και τα θετικά σχόλια στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ