Ο Δημήτρης Σοφής ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο 3ο live του Fame Story και σήμερα 16/10 βρέθηκε καλεσμένος στο breakfast@star για να περιγράψει την εμπειρία που έζησε στο μουσικό σόου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ποιος μπορεί να ήταν ο λόγος που έφυγε από το Fame Story: «Τράβηξα την προσοχή με το “καρναβαλιώτικο” που μου είπε ο Light στο πρώτο live. Ακόμα κι ότι τραγούδησα Παντελή Παντελίδη έπαιξε κι αυτό τον ρόλο του. Σεβαστή η γνώμη του Light, αλλά θεωρώ πως δεν είπα το τραγούδι του Παντελή ούτε όπως είναι στον δίσκο. Άλλαξα τη μελωδία. Θεωρώ ότι η φωνή μου δε μοιάζει με του Παντελή. Ο Παντελίδης ήταν ο τραγουδιστής που με έκανε να ασχοληθώ με το τραγούδι».

Επιπλέον ανέφερε ότι: «Είμαι αυτό που είμαι. Δείχνω ότι έχω υφάκι, αλλά μέσα μου είμαι ευαίσθητος. Ένιωσα άβολα και δεν ήθελα να κάνω τη χορογραφία του Χάρη Κούσιου. Μετά ζήτησα συγγνώμη».

Ο Δημήτρης Σοφής εξήγησε και με ποιους δεν μπορούσε να κάνει παρέα μέσα στην Ακαδημία και αυτοί ήταν ο Δημήτρης Κλειδάς, ο Στράτος Τζώρτζης και η Χριστίνα Ζιώγα, αλλά ποτέ δεν είχε κάτι μαζί τους: «Είχα πει ξεκάθαρα πως κάποια άτομα δείχνουν άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες. Ο Στράτος Τζώρτζης παίζει θέατρο. Είναι ηθοποιός το παιδί, του αρέσει. Δε μου έχει κάνει κάτι. Κάνει κάποια πράγματα επιτηδευμένα. Το ότι ήρθε κοντά με τη Χριστίνα μας φάνηκε πολύ ψεύτικο. Το έκαναν επί 10 για να φανεί περισσότερο».

Διαβάστε επίσης: Fame Story: Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με την Αριστέα Αλεξανδράκη;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ