Το «Καλύτερα δεν γίνεται» έκανε πρεμιέρα για τέταρτη σεζόν και η Ναταλία Γερμανού, για μια ακόμη φορά, «καλησπέρισε» μαζί με τους συνεργάτες της το τηλεοπτικό κοινό. Στη φετινή παρέα, μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού, προστέθηκε ο Δημήτρης Πανόπουλος. Ο δημοσιογράφος μεταπήδησε στην ψυχαγωγία και στον Alpha από τον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ.

To okmag. gr και ο Γιώργος Μπέζας εξασφάλισαν την πρώτη συνέντευξη του νέου συνεργάτη της Ναταλίας Γερμανού. Πώς έγινε η πρόταση για τη συνεργασία;  Ποια συμβουλής του έδωσε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα»; Τι λέει για τον Κώστα Τσουρό; Φοβάται την σύγκριση;

Πώς ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο στο «Καλύτερα δεν γίνεται»;

Από τη στιγμή που υπέγραψα ανυπομονούσα να έρθει η πρεμιέρα. Είχα άγχος αλλά ήθελα να ξεκινήσουμε και ο λόγος δεν είναι ένας αλλά τέσσερις. Η Ναταλία Γερμανού, η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Ναταλία Αργυράκη. Από την πρώτη στιγμή ταιριάξαμε, δέσαμε και τους ευχαριστώ γιατί με βοηθούν πολύ στη μετάβαση από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία. 

Ποια ήταν η πιο αμήχανη στιγμή σε αυτές τις πρώτες εκπομπές;

Αμήχανη στιγμή; Δεν χρειάζεται καν σκέψη! Η πρώτη είσοδος στο πλατό της εκπομπής. Βέβαια όταν πέρασαν τα πρώτα δευτερόλεπτα όλα ήταν καλύτερα. Ελπίζω μέρα με τη μέρα να βελτιώνομαι.

Η Ναταλία είναι ακριβώς ο άνθρωπος που βλέπουμε από την τηλεόραση.

Πώς έγινε η πρόταση;

Η πρόταση μου έγινε στα μέσα Ιουλίου. Μίλησα με τη Ναταλία και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής Βασίλη Δρυμούση. Μου είπαν τι ήθελαν και η συμφωνία ήταν θέμα χρόνου. Η Ναταλία είναι ακριβώς ο άνθρωπος που βλέπουμε από την τηλεόραση. Ευγενική, χαμογελαστή, με χιούμορ και εξαιρετική επαγγελματίας. Ο Βασίλης Δρυμούσης είναι απαιτητικός, γνωρίζει πολύ καλά τον τηλεοπτικό χώρο και θέλει στα ρεπορτάζ να δώσει το κάτι παραπάνω. Βέβαια πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο σταθμός. Ήταν πολύ τιμητικό που ο Alpha μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία. Σε αυτό το κανάλι ξεκίνησα να εργάζομαι στην τηλεόραση και  χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω. 

Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπεις;

Πιστεύω πολύ στο «να είναι καλή η εκπομπή και τα νούμερα θα έρθουν». Τα βλέπω κυρίως για να καταλάβω τι αρέσει στον κόσμο και τι όχι. Δεν μιλάω μόνο για τη δική μας εκπομπή. Όταν κάτσω να δω τα νούμερα τα βλέπω για όλες τις ζώνες του προγράμματος. 

Δεν ήρθα στην εκπομπή για να είμαι ο αντικαταστάτης του Κώστα.

Πολλοί έγραψαν και είπαν ότι είσαι ο αντικαταστάτης του Κώστα Τσουρού. Τη φοβάσαι την σύγκριση;

Δε νομίζω ότι είναι θέμα σύγκρισης. Ο Κώστας Τσουρός είναι πολύ καλός. Επέλεξε να κάνει κάτι άλλο. Εγώ δεν είχα προϋπηρεσία στην ψυχαγωγία. Δεν ήρθα στην εκπομπή για να είμαι ο αντικαταστάτης του Κώστα αλλά για να γίνω μέλος μια πολύ ωραίας παρέας και να προσφέρω όσο μπορώ!

Ποια συμβουλή σου έδωσε η Ναταλία Γερμανού;

Να χαλαρώσω και να το διασκεδάσω. 

Τι σε τρομάζει στην Ναταλία; Υπάρχει κάτι που σε αγχώνει;

Δεν σε αφήνει ούτε να τρομάξεις ούτε να αγχωθείς. Ίσα ίσα που όταν καταλαβαίνει ότι έχεις άγχος σου λέει μία κουβέντα και ηρεμείς. Είναι τόσο απλό και όμως τόσο σπάνιο.

Πριν δεχτείς την πρόταση, την έβλεπες την εκπομπή;

Φυσικά. Όταν ήμουν σπίτι την έβλεπα. Και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι ήταν η μόνη εκπομπή για την οποία θα έκανα μετάβαση από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία.   

Εσύ προέρχεσαι από την ενημέρωση. Σου είναι δύσκολο να σχολιάζεις lifestyle θέματα;

Όχι, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Δεν είναι δύσκολο να εκφράσεις την άποψη σου για ένα θέμα που γνωρίζεις. Ίσα ίσα που τα θέματα lifestyle, είναι θέματα που σε κάθε παρέα συζητιούνται. Αυτό που θέλω πάντα όμως είναι ο σχολιασμός αυτός να είναι τεκμηριωμένος και δίκαιος. 

Την εκπομπή στο σπίτι την είδες; Τι δεν σου άρεσε στον νέο σου τηλεοπτικό ρόλο;

Δεν το συνηθίζω αλλά την πρώτη εκπομπή έκατσα και την είδα. Όχι για άλλο λόγο, πάρα μόνο για διορθώσω λάθη που κάνω. Σε αυτό βέβαια βοηθούν και τα άτομα που εμπιστεύεσαι για την κρίση τους. Που θα σου πουν τη γνώμη τους, που ήσουν καλός -που όχι και αναλόγως να βελτιωθείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ