Ένα νέο τηλεοπτικό δίδυμο θα προκύψει στον ΣΚΑΪ στην πρωινή ζώνη. Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day, «είναι η αρχή των όσων θα ακολουθήσουν στην ενημέρωση, Είναι η πρώτη συνεργασία που κλείνεται. Έχουν δώσει τα χέρια με τον σταθμό. Έχουν γίνει συμβόλαια.

Θα γίνουν ριζικές αλλαγές στον σταθμό,. Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν θα βρίσκεται δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου. Η ίδια θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου θα είναι ο Άκης Παυλόπουλος.

Εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν πληροφορίες πως ο Άκης Παυλόπουλος φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη του Open. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο δημοσιογράφος φέρεται να έχει επίσημα παραιτηθεί από τη θέση του. Κάποιοι θεωρούν πως ρόλο στην απόφασή του να φύγει έχει παίξει η κακή σχέση με πρόσωπα με τα οποία υποχρεώθηκε να συνεργαστεί και για τα οποία έβαλε νερό στο κρασί του.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν στιγμές στον τηλεοπτικό «αέρα» της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» που δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για πράγματα και καταστάσεις. Τώρα λοιπόν ο ίδιος παίρνει τον δρόμο για το Φάληρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ