Συγγνώμη για το κείμενό του με τίτλο «Ο αρβυλόμαγκας και το αλαλούμ» που αφορούσε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ζήτησε ο Δημήτρης Δανίκας μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα». Το κείμενο δημοσιεύτηκε πριν από τρεις μέρες στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media για τη θέση που έπαιρνε ο γνωστός δημοσιογράφος ως προς τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον πρώην συνεργάτη των «Ράδιο Αρβύλα» για τη δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο ιδιωτικών τους στιγμών.

Ο δικηγόρος ενός εκ των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μίλησε με την εντολέα του για το άρθρο το οποίο χαρακτήρισε ως προσβλητικό. «Αισθανόμαστε προσβεβλημένοι από το άρθρο του κ. Δανίκα. Είναι άκρως προσβλητικό, υποτιμητικό για τα θύματα και πραγματικά σε λίγο θα κατηγορήσουμε τα θύματα. Θα πρέπει να κατανοήσουν ότι δικαίωμα έχει στο κρεβάτι του και στη σεξουαλική του ζωή να κάνει ό,τι θέλει ο καθένας. Αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να δημοσιοποιεί τα στοιχεία και μάλιστα στο διαδίκτυο και μάλιστα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του άλλου», ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Δημήτρης Δανίκας το πρωί της Τετάρτης στη Super Κατερίνα θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του υποστηρίζοντας ότι καθένας πρέπει να αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης του και των επιλογών του, ενώ ζήτησε συγγνώμη για το αν παρεξηγήθηκαν όσα έγραψε.

«Όποιος λέει αυτές τις κουταμάρες επικών διαστάσεων υποβιβάζει τη γυναίκα. Την γυναίκα την έχω πολύ ψηλά. Εκτιμώ αφάνταστα τη γυναίκα και την εκλαμβάνω ως υπεύθυνο άτομο. Κάθε άτομο είναι υπεύθυνο για τις πράξεις του. Όταν καπνίζω κινδυνεύω να πάθω καρκίνο. Όταν δεν εμβολιάζομαι, κινδυνεύω να πεθάνω. Κατεξοχήν υπεύθυνος είναι αυτός, ο κατάπτυστος, αυτός ο αρβυλόμαγκας. Όμως, καθένας από εμάς έχει την προσωπική του ευθύνη. Πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα και κάθε άντρας με ποιον κοιμάται. Ο καθένας έχει τις ευθύνες του.

Είναι ο χειρότερος, το είπαμε. Πρέπει να έχεις κάποια στοιχειώδη κριτήρια στη ζωή σου. Πώς βιντεοσκοπείσαι; Δεν περνά από το μυαλό σου η σκέψη, η υποψία ότι μπορεί αυτό το πράγμα να γίνει έτσι; Η βασική ευθύνη είναι δική του. Αυτός είναι ο υπεύθυνος. Δεν εξισώνω τίποτα. Αν παρεξηγήθηκε το κείμενο ζητάω συγγνώμη στην κοπέλα», είπε ο Δημήτρης Δανίκας στην εκπομπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ