Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχτηκε στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα», μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, τη Δέσποινα Βανδή.

Η καθηλωτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με το εντυπωσιακό της ταλέντο της και την επιβλητική παρουσία της μάγεψε το κοινό και μας παρέσυρε σε μια υπέροχη μουσική βραδιά. Ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν, αλλά και νέα τραγούδια που ξεχωρίζουν, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τη συνοδεύει στο πιάνο.

Μέσα από τη μουσική, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους άνοιξαν τις καρδιές τους και μίλησαν για την αγάπη, τον έρωτα. Όταν ο μουσικοσυνθέτης ρώτησε την τραγουδίστρια αν φεύγει ποτέ ο έρωτας, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Θέλω να κάνω αυτή την αποκάλυψη… Οι άνθρωποι αλλάζουν, Γιώργο μου. Εξελίσσονται με τα χρόνια, με τα πράγματα που συμβαίνουν. Η αγάπη υπάρχει αλλά ο έρωτας μπορεί να φύγει. Πρέπει οι άνθρωποι να το προσπαθούν, να μη φύγει ο έρωτας. Δεν αφήνεται… Όλα θέλουν την φροντίδα τους», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή χάρισε μια συγκλονιστική ερμηνεία του τραγουδιού «Ίσως φταίνε τα φεγγάρια» με τον Γιώργο Θεοφάνους να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Δέσποινα Βανδή περνάει μια όμορφη περίοδο στη ζωή της. Η σχέση της με την Βασίλη Μπισμπίκη έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό. Οι δυο τους προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη στην αρχή της σχέση τους, αλλά πλέον δεν διστάζουν να είναι εκδηλωτικοί ο ένας με τον άλλο.

Μάλιστα η τραγουδίστρια μοιράστηκε για πρώτη φορά μια κοινή τους φωτογραφία. Η ίδια πόζαρε χαμογελαστή στην αγκαλιά του αγαπημένου της γράφοντας «My love». Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε και ο Βασίλης Μπιμπίκης μέσα από το Instagram του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ