Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day ήταν ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha «Ψέματα», Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σειρά στην οποία συμμετέχει, τη ζώη του, αλλά και τη δυσκολία του να αποκ

«Πολλές φορές οι φίλοι μου και η Έμιλυ μου έχουν πει “χρειαζόταν να το πεις αυτό”. Ποτέ δεν χρειάζεται κάτι τη στιγμή που το λες. Αλλά μετά σκέφτομαι δεν αλλάζει κάτι. Δεν υπάρχει νόημα», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Λούλης.

Και συνέχισε: «Όλοι έχουμε τις άμυνές μας, αλλά έχω το χαρακτηριστικό του σνομπ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν εύκολα παρέα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πάω κάπου και θα αρχίσω να μιλάω σε ανθρώπους που δεν ξέρω. Δεν θα πιάσω κουβέντα με κάποιον με μεγάλη οικειότητα. Από νωρίς στη ζωή μου κατάλαβα ότι δεν έχω το ταλέντο του πατέρα μου να γίνω πωλητής. Πιέζομαι να μιλήσω σε κάποιον».

Για τη σειρά του Alpha που πρωταγωνιστεί ανέφερε: «Τα “Ψέματα” ήρθαν απρόσμενα στη ζωή μου. Έγινε μια πυρετώδης προετοιμασία και ήθελαν από Δεκέμβριο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Η εταιρεία παραγωγής είναι η ίδια του “Σιωπηλού δρόμου” και ξέρω ότι τα παιδιά θέλουν να φροντίσουν το προϊόν που κάνουν. Είναι ένα σενάριο με 12 επεισόδια με μια ιστορία που είναι πολύ δεμένη που δεν πλατιάζει. Έχει πυκνά και γρήγορα επεισόδια που συμβαίνουν πολλά πράγματα και είναι ένα αγγλικό φορμάτ.

Στα πρώτα επεισόδια προσπαθούμε να μάθουμε τι γίνεται και ποιος λέει ψέματα. μετά το επεισόδιο που γίνεται η αποκάλυψη, αλλάζει ο χαρακτήρας της σειράς. Δεν αναρωτιώμαστε ποιος είναι ο ένοχος, αλλά ποιος θα καταστρέψει ποιον».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ