Η αντίστροφη μέτρηση για τα live του λαμπερού talent show του Mega αναζητώντας το επόμενο αστέρι της μουσικής βιομηχανίας έχει ξεκινήσει. Οι 40 επικρατέστεροι διαγωνιζόμενοι καλούνται να σταθούν μπροστά από τα μέλη της κριτικής επιτροπής –Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο– και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αναλυτικότερα, την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Απριλίου στις 22.00 το βράδυ θα προβληθούν τα δύο πρώτα επεισόδια του Chair Challenge.

Σε αυτή τη φάση του talent show ο κάθε κριτής θα κληθεί να επιλέξει από τα 10 άτομα της ομάδας του τα 4 με τα οποία θα πορευτεί στα live. Στον ρόλο της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Αντρέας Γεωργίου, ενώ πιστοί στο πόστο τους μεταφέροντας τον παλμό των backstage παραμένουν η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε για την παρουσίαση του X Factor: «Είναι ένα εντελώς καινούριο πράγμα για μένα, αλλά νομίζω καλά πάμε. Πάντα με γοήτευε, άλλα ένιωθα ότι δεν είναι για μένα. Προέκυψε και με μεγάλη χαρά θέλω να το κάνω».

«Αισθάνομαι ότι φεύγω από την κανονική μου δουλειά, έρχομαι εδώ και ξεχνιέμαι. Νιώθω σαν να είμαι διακοπές» δήλωσε ο παρουσιαστής του σόου Αντρέας Γεωργίου σε συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ