Η νέα σεζόν της σειράς Bridgerton είναι γεγονός. Μπορεί προς απογοήτευση του γυναικείου κοινού να μην συμμετέχει ο γοητευτικός Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ που πλέον έχει γίνει ακριβοθώρητος σταρ αλλά θα ασχοληθούμε με τον εξίσου γοητευτικό Τζόναθαν Μπέιλι και τους έρωτές του. 

Ο 31χρονος Πέιτζ δεν θα επιστρέψει στη δεύτερη σεζόν του «Μπρίτζερτον», ωστόσο σύμφωνα με ανακοίνωση της Paramount θα τον δούμε στο reboot του «The Saint» (Ο Άγιος), έναν ρόλο που έχει αποθεώσει στο παρελθόν ο Ρότζερ Μουρ. 

Όσο αφορά στη συνέχεια της σειράς, η συνδρομητική πλατφόρμα Netflix αποκάλυψε το πρώτο κλιπ από την επερχόμενη δεύτερη σεζόν και μας δίνει την πρώτη μας ματιά στο νέο χαρακτήρα της Σιμόν Άσλεϊ που υποδύεται η Κέιτ Σάρμα. Το teaser ενός λεπτού παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια ενός παγκόσμιου event θαυμαστών του streamer Tudum.Το κλιπ παρουσιάζει τον χαρακτήρα του Τζόναθαν Μπέιλι, Άντονι Μπρίτζρτον, που δείχνει το ενδιαφέρον του για την Κέιt κατά τη διάρκεια ενός χορού. Φαίνεται ότι τελικά θα βρουν αγάπη καθώς ήδη γνωρίζουμε ότι η Κέιτ θα είναι το ερωτικό ταίρι του Άντονι για τη σεζόν!

Δείτε παρακάτω το teaser