Ένα ατύχημα που είχε πριν από 2,5 περίπου μήνες o Bo τον έχει βάλει σε μια διαδικασία φυσικοθεραπειών και του έχει στερήσει πολλές από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες για το καλοκαίρι. Ο ράπερ Bo και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε αν έχει δεχτεί πρόταση για το Survivor All Star.

«Είμαι σε φάση ανάρρωσης. Είχα ένα ατύχημα πριν από περίπου 2,5 μήνες. Αλλά δόξα τω Θεώ πάμε καλά με πολλή προσπάθεια. Με πήγε πολύ πίσω σε θέμα εμφανίσεων. Υπήρχαν προτάσεις να εμφανιστούμε σε διάφορα μέρη, αλλά δεν μπορούσα λόγω του ποδιού.

Το φετινό Survivor είναι ένα άλλο παιχνίδι από αυτό που γνώρισα εγώ. Έχει αλλάξει πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά ο Bo.

Στη συνέχεια σχολίασε για τους φετινούς παίκτες, αλλά και τον Ντάνο. «Ο Βαλάντης έκανε λάθος που πήγε από την αρχή. Ήταν και λάθος της παραγωγής αν θες τη γνώμη μου. Γιατί ξέρεις έναν άνθρωπο και ξέρεις να κρίνεις. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι καλός αγωνιστικά. Το θέμα είναι κατά πόσο τον αγαπά ο κόσμος ως χαρακτήρα. Αυτό είναι που κέρδισε ο Ντάνος. Ήταν μακράν ο καλύτερος αγωνιστικά και τον αγάπησε ο κόσμος και ήθελε να τον προστατεύσει από όλα τα δύσκολα που πέρασε», δήλωσε ο ράπερ.

Αναφορικά με το Survivor All Star και αν θα διαπραγματευτεί τα χρήματά του, εφόσον το όνομά του είναι ανάμεσα σε εκείνα που έχουν ακουστεί για το reality, ο Bo είπε: «Θα δω τη διάθεση που έχει η παραγωγή απέναντί μου. Ωραία στη θεωρία. Από εκεί και πέρα θα δούμε ανάλογα. Τον Σεπτέμβρη δεν προλαβαίνω και πιστεύω ότι είναι και πολύ νωρίς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ