Τον σκηνοθέτη της, από τον Alpha, θα έχει και στην νέα της τηλεοπτική εκπομπή στο Mega η Ελένη Μενεγάκη. Ο Νίκος Αγγελόπουλος ήταν σκηνοθέτης της εκπομπής «Ελένη» τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ στο κοντρόλ της εκπομπής της βρίσκονταν ως βοηθός από το 2007, όταν η παρουσιάστρια πήρε μεταγραφή από τον ΑNT1.

“Όσα λόγια και να πω θα είναι λίγα…Μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας πίσω από τις κάμερες φυσικά θέλω να πω ότι είσαι ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που πολλοί θα ήθελαν να γνωρίσουν αλλά λίγοι έχουν αυτή την τύχη!!!Ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται για όλους! Σε ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσες την φετινή σεζόν…Και όπως σου έχω πει αρκετές φορές πάνω στην κουβέντα μας…Κάλλιο αργά παρά ποτέ…Να μην χάσεις ποτέ το χαμόγελο σου και να ξέρεις ότι πάντα θα είμαι διαθέσιμος όταν θέλεις να χαμογελάς ακόμη περισσότερο! Εις το επανιδείνΕίχε γράψει εκείνος στην τελευταία τους εκπομπή πέρυσι στον Alpha.

Γνωστό τοις πάσι είναι πως η Ελένη Μενεγάκη δύσκολα αλλάζει συνεργάτες. Η παρουσιάστρια δημιουργεί πάντα μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους όταν της δείχνουν ότι μπορεί να τους εμπιστευθεί, εκείνη γίνεται ασπίδα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της, Ελένη Γελαλή, είναι μαζί της από τα πρώτα χρόνια στον ΑΝΤ1 και η φιλία τους μετρά 25 χρόνια, το ίδιο και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που η σχέση τους μοιάζει καρμική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ