Η πρωταθλήτρια kick boxing Αθηνά Ευμορφιάδη είναι από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί έντονα στο Survivor. Το τελευταίο διάστημα, στο προσκήνιο βρίσκονται οι συνεχείς εντάσεις της με τη Μυριέλλα Κουρεντή. Ο σύντροφος της Αθηνάς Ευμορφιάδη, Γιάννης Μαυροκορδάτος, μιλά στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη συμμετοχή της στο Survivor, αλλά και για τις εντάσεις που δημιουργούνται με συμπαίκτες της.

«Μια χαρά το κορίτσι μου. Καλά πάει. Λίγο να ανέβει στα αγωνιστικά. Σιγά σιγά. Είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει», σχολίασε ο Γιάννης Μαυροκορδάτος για το αγωνιστικό κομμάτι. Τοποθετήθηκε ακόμα και αναφορικά με τις εντάσεις της συντρόφου του με τη Μυριέλλα Κουρεντή, την οποία έχει κατηγορήσει για έλλειψη ομαδικότητας λόγω της σχέσης που έχει αναπτύξει με τον παίκτη των Μαχητών, Γιώργο Κατσαούνη. «Εκεί μέσα 24 ώρες μαζί. Εδώ τσακωνόμαστε στα σπίτια με τα αδέλφια και τις μανάδες μας. Λογικό να υπάρχουν κάποιες ίντριγκες μέσα», ανέφερε αρχικά για την Αθηνά Ευμορφιάδη.

Σχολίασε ακόμα, το κατά πόσο η χαμηλή της απόδοση αγωνιστικά, έχει παίξει το ρόλο της στην ένταση που έχει. «Σίγουρα την ενοχλεί που δεν φέρνει νίκες, γιατί είναι αθλήτρια. Θέλει να νικάει. Όταν πάει και σπάει τα πόδια της, τα χέρια της, πάει για να νικήσει πάντα. Λογικό να μην της αρέσουν οι ήττες που παίρνει», είπε συγκεκριμένα.

«Με τη Ναυσικά μπορεί να έχει γίνει κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό και να μην το γνωρίζουμε εμείς. Είναι δίκαιος άνθρωπος η Αθηνά. Σιχαίνεται το ψέμα. Είναι ντόμπρος άνθρωπος. Για να την έχει πειράξει την Αθηνά τόσο πολύ, σίγουρα ξέρει κάποια άλλα πράγματα που θα της έχει πει η ίδια η Μυριέλλα. Δεν μπορεί το ψέμα και αυτό την πνίγει. Την βλέπω ότι δεν θέλει να μιλήσει ακόμα. Δεν θέλει να ξεσπάσει.», ανέφερε ο σύντροφός της. Ο ίδιος ευχήθηκε ακόμα σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν υγεία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πόσο λείπει η Αθηνά στον ίδιο και στην οικογένειά της. «Αγαπάμε και τους μπλε και τους κόκκινους. Ένα παιχνίδι είναι. Θα βγουν, θα πάμε να φάμε, να πιούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ