Όπως είχε γίνει γνωστό μέσα από το okmag η Χριστίνα Παππά και ο γιος της Δημήτρης ήταν ανάμεσα στα ζευγάρια που αποχώρησαν νωρίς από το Asia Express. Στο επεισόδιο της Παρασκευής ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή τους. «Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στο ταξίδι μας στο Asia Express δεν θα συνεχίζουν ο Δημήτρης με τη Χριστίνα», ανέφερε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Νωρίτερα ο παρουσιαστής είχε αναφέρει ότι η Χριστίνα Παππά ένιωσε μια αδιαθεσία.

«Η Χριστίνα σήμερα ένιωσε μια αδιαθεσία. Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία και για αυτό δεν είναι μαζί μας τώρα. Ευχόμαστε να είναι καλά. Είναι μαζί της ο Δημήτρης την προσέχει και μακάρι να είναι σύντομα κοντά μας αφού το ξεπεράσει όλο αυτό», ήταν τα λόγια του.

Τι είχε αναφέρει η Χριστίνα Παππά για την αποχώρησή της από το Asia Express;

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μιλώντας τον περασμένο Μάιο στην κάμερα του Open Weekend μετά από την αποχώρησή της από το Asia Express, είχε αναφέρει ότι ο λόγος της αποχώρησής της ήταν σοβαρός.

«Έφυγα για έναν αρκετά σοβαρό λόγο. Θα τα δείτε όλα όταν έρθει η στιγμή. Είμαι εδώ και ο Δημήτρης είναι εδώ Οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες. Είναι ωραίο το παιχνίδι αλλά αρκετά δύσκολο. Είχαμε 1,5 ευρώ ανά δύο ημέρες.

Δεν ξέρω γιατί έφυγε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε, γιατί ανακοινώθηκε την επόμενη μέρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στεναχωρήθηκα γιατί ήταν δύο παιδιά πολύ ευχάριστα, πολύ ευγενικά και γλυκά. Ίσως γιατί οι συνθήκες ήταν δύσκολες.

Δεν μπορώ να σας πω για ποιον λόγο έφυγα. Αλλά έφυγα για έναν αρκετά σοβαρό λόγο.

Το παιχνίδι έχει αποχωρήσεις, τώρα το πώς έφυγα εγώ είναι άλλο θέμα. Δεν έχει καμία σχέση. Όταν έρθει η ώρα και η στιγμή θα ανακοινωθεί και θα το δείτε», είχε πει η Χριστίνα Παππά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ