Η Μαρία Αντωνά μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και έδωσε απαντήσεις για τον Άρη Σοϊλέδη και το Survivor. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός απάντησε αν υπάρχει κάποια κρούση για το Survivor All Star, αλλά και τι προτίθεται να κάνει το χρηματικό έπαθλο του Survivor ο Άρης Σοϊλέδης αν το κερδίσει.

«Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται το όνομά του σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor All Star. Δηλαδή να πρωταγωνιστήσει κι αυτός μαζί με άλλα παιδιά», είπε αρχικά.

Αν ο Άρης είναι ο νικητής και φέρει το έπαθλο στο σπίτι, επειδή το ποδόσφαιρο είναι μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας, νομίζω ότι σίγουρα θα κάνουμε μια δουλίτσα. Νομίζω ότι θα συγκεντρωθούμε πιο πολύ στο να κάνουμε μια δουλειά που να μπορεί να μας αποφέρει κάποια έσοδα στο μέλλον», είπε για τις προθέσεις που έχει ο Άρης Σοϊλέδης γύρω από το χρηματικό έπαθλο του Survivor.

Στη συνέχεια μάλιστα, η Μαρία Αντωνά απάντησε και στις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα ότι ο Άρης Σοϊλέδης θέλει το έπαθλο του Survivor για να κάνει υπερπολυτελή ζωή νοικιάζει βίλες στη Γλυφάδα.

«Οι βίλες και οι πολυτέλειες θεωρώ ότι ήταν μέσα στο σχέδιο Μαρτίκα. Με τον Άρη είμαι 5 χρόνια μαζί. Κάνω 3 δουλειές. Προφανώς αν είχαμε όλη αυτή την πολυτέλεια και την πολυτελή ζωή, δεν θα έμπαινα κι εγώ στη διαδικασία ως γυναίκα του να δουλεύω τόσο πολύ πια. Έχουμε ένα μικρό σπίτι στα νότια 68 τ.μ που μένουμε. Σκοπός μας είναι αν κάποια στιγμή μας έρθει ένα παιδί να πάμε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, να έχει ακόμα ένα δωμάτιο για να φιλοξενηθεί το μωρό», είπε η Μαρία Αντωνά.

Όσο για το αν θα συναντηθούν πριν από τον τελικό, αν και εφόσον ο Άρης Σοϊλέδης θα βρίσκεται σε αυτόν, δήλωσε στην κάμερα της «Super Κατερίνα»: «Ανυπομονώ να βρεθούμε αν θα είναι στον τελικό. Θέλω κι εγώ πως και πως να μάθω. Θέλω πάρα πολύ να τον δω. Ξέρω ότι ο ημιτελικός και ο τελικός θα είναι κλειστός. Αυτό για τη βίλα δεν το ξέρω. ανυπομονώ να τον αγκαλιάσω».

Τέλος, μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη σχεδιάζουν σύντομα τον γάμο τους, όπου η Μαρία Αντωνά έχει ήδη βρει το νυφικό. Ακόμα, αποκάλυψε και την ιδέα που έχει για το προσκλητήριο.

«Το νυφικό το έχω βρει. Το προσκλητήριο να είναι animated και να κάνουμε ένα σκετς και μέσα από αυτό να τους καλούμε στον γάμο», περιέγραψε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ