Η Κατερίνα Καραβάτου, μετά από τέσσερα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας στο Star, αποχαιρετά το τηλεοπτικό της κοινό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι και μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και η επόμενη τηλεοπτική της στέγη.

Η παρουσιάστρια φαίνεται να είναι ενοχλημένη αφού οι περισσότεροι από τους συνεργάτες της, που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες δεν έχουν  μιλήσει με το κανάλι για την επόμενη σεζόν και οι συμβάσεις τους λήγουν και η έξοδός τους θεωρείται βέβαιοι. Ωστόσο, πριν λίγα εικοσιτετράωρα ανακοινώθηκε στον σκηνοθέτη της εκπομπής, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν, πως δεν θα είναι στην νέα εκπομπή την ερχόμενη χρονιά και ότι η συνεργασία τους λήγει σήμερα. Εκείνος αυτή την ώρα βρίσκεται κανονικά στο κοντρόλ για την τελευταία εκπομπή.

Το σίγουρο είναι ότι η «Φωλιά των Κούκου» θα ρίξει αυλαία μοιρασμένη σε δύο στρατόπεδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, παρά τις αγκαλιές και τα φιλιά στους τίτλους τέλους. Η Κατερίνα Καραβάτου την επόμενη εβδομάδα πρέπει να απαντήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον αφού ήδη έχει κάνει ραντεβού και με το Μega και με τον Αντ1 που την θέλουν στο δυναμικό τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ