Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι οι συζητήσεις της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Και μπορεί τα σενάρια να ήθελαν τον Αντώνη Κανάκη να μετακομίζει σε άλλη τηλεοπτική στέγη φαίνεται πως η πρόταση που ήρθε από το Οpen, έκανε τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή να το ξανασκεφτεί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τη Δευτέρα που μας πέρασε ο Αντώνης Κανάκης είχε ένα ραντεβού με την διοίκηση του Open στη Θεσσαλονίκη, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ του έδωσαν γη και ύδωρ για να παραμείνει στο κανάλι.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει στο δυναμικό του την ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» και την εκπομπή τους, για να βρίσκονται στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, πριν ή μετά το δελτίο ειδήσεων, που όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου. Ο Αντώνης Κανάκης ανάμεσα σε αυτά που ζήτησε είναι η εκπομπή να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά, ενώ η εκπομπή «Βινύλιο» να παραμείνει ως έχει.

Στο παραπέντε και ενώ το ραντεβού έμοιαζε να μην έχει αίσιο τέλος η διοίκηση του Οpen μετέφερε την επιθυμία του ιδιοκτήτη του σταθμού, να δοθεί στον Αντώνη Κανάκη ρόλος συμβούλου στο πρόγραμμα του σταθμού, κάτι που στο παρελθόν έχει ξανασυμβεί με τον ΑΝΤ1. Μέχρι την επόμενη Παρασκευή ο χρόνος μετρά αντίστροφά, αφού αναμένονται πολλές ανακατατάξεις στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ