Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν τα πρώτα ραντεβού και τα κάστινγκ που θα γίνουν για τους υποψήφιους παίκτες που, στις 17 με 20 του Δεκέμβρη, θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για να λάβουν μέρος στο SurvivorΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα κάνει πρεμιέρα πριν από την αλλαγή του χρόνου θέλοντας έτσι να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό, που τις γιορτινές μέρες είναι στο σπίτι, ευελπιστώντας πως θα καταφέρουν να γίνουν -τουλάχιστον στο δεύτερο μισό της σεζόν- η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο AΝΤ1 τις ίδιες ημερομηνίες θέλει να προλάβει να βγάλει στους τηλεοπτικούς δέκτες την «Φάρμα 2». Ο Ατζούν θέλει να κερδίσει τον χαμένο χρόνο, καθιστώντας σαφές στην ομάδα της παραγωγής ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα και λάθη δεν συγχωρούνται. Ειδικά σε μια παραγωγή όπως το Survivor όπου επενδύονται πολλά χρήματα.

Στην ομάδα των διασήμων ήδη έχουν πει το «ναι» τέσσερα πρόσωπα, που ήδη έχουν ξαναβρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει. Το OKmag θα επανέλθει με τα ονόματα τους, είναι ήδη γνωστά και έχουν πει το τελικό «ναι» στον Τούρκο παραγωγό, αφού τους έδωσε γη και ύδωρ για να ενισχύσουν με την παρουσία τους το παιχνίδι επιβίωσης.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ