Σε πυρετώδεις βρίσκεται η Παραγωγή του Survivor ψάχνοντας ταυς υποψήφιους που θα συμπληρώσουν τις ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης. Είμαστε μια ανάσα πριν να φύγει η αποστολή για τον Άγιο Δομίνικο, αλλά συνεχώς ακούγονται ονόματα που δέχονται πρόταση για να είναι στο Survivor. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής ένα πρόσωπο. Ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν συζητήσεις ήταν η σύζυγός του Τριαντάφυλλου, Δήμητρα Σιαμπάνη.

Η Δήμητρα Σαμπάνη και ο Τριαντάφυλλος σε πρόσφατη έξοδό τους.

Αν τελικά πάει, θα έχει να πάρει πολλές συμβουλές από τον «Ντάφυ» που κέρδισε τις εντυπώσεις στον προηγούμενο κύκλο. Το όνομά της είχε μάλιστα ακουστεί στα επεισόδια αφού ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί πολλές φορές σε εκείνο.

Το ζετγάρι γνωρίζεται από το 2003. Ο γάμος τους έγινε το 2014 ενώ δύο χρόνια μετά ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

Ποια άλλη κυρία δέχτηκε πρόταση για το Survivor

Το okmag σας παρουσιάζει αποκλειστικά ένα ακόμα όνομα έκπληξη που δέχτηκε πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την Αντελίνα Βαρθακούρη. Η παρουσιάστρια είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα του σταθμού. Μετρούν αρκετές συνεργασίες τόσο με εκείνη όσο και με τον σύζυγο της, Χάρη Βαθρακούρη. Μοιάζει λογικό να την έχουν σκεφτεί ως μια πιθανότητα για το ριάλιτι επιβίωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ